М'ясний салат з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Втомилися готувати традиційний "олів'є" на кожне свято? Спробуйте щось новеньке і незвичайне з простих і доступних інгредієнтів. Гарний салат з обладнаний смаком. Запевняю, вам сподобається!
Найсмачніший і доступний салат готується з простих інгредієнтів, які практично завжди є в наявності. Дивіться, як приготувати м'ясний салат з ковбасою. Щоб надати салату форму, скористайтеся спеціальною формочкою або обрізаним дном пластикової пляшки. Вдалого приготування!
- Ковбаса копчена - 280 грам
- Яйця - 2 штуки (варені)
- Помідор - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
- Сухарики з білого хліба - 100 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
Відварюємо яйця круто. Ковбасу нарізаємо кубиками.
Перекладаємо ковбасу в салатницю, зверху покриваємо шаром майонезу.
Варені яйця очищаємо і нарізаємо кубиками. Змішуємо з майонезом і викладаємо поверх ковбаси.
Щоб салат мав гарну форму, можна вирізати з пластикової пляшки круглу порожню в середині формочку. На яйця викладаємо подрібнену цибулю.
Далі - шар порізаних кубиками томатів.
Тепер - тертий сир.
Верхівку прикрашаємо сухариками. Красиво оформляємо салатик подрібненою зеленню. Смачного!