Рецепт М'ясний пиріг з барбарисом фото

М'ясний пиріг з барбарисом
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Телятина , Цибуля
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Покажу, як приготувати м'ясний пиріг з барбарисом. Насичена м'ясна начинка з картоплею і цибулею, пікантний і незвичайний смак за рахунок спецій, в першу чергу завдяки барбарису. Спробуйте!

Опис приготування:

Приготована випічка володіє абсолютно чудовим смаком і ароматом. Не поспішайте відразу ж"налітати" на пиріг, нехай постоїть 20-25 хвилин і просочиться соком, який сочиться. Подавати до столу рекомендую теплим, хоча і холодний варіант дуже смачний!

  • Телятина - 400 грам
  • Барбарис - 1 щіпка
  • Орегано - 1 щіпка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Кріп - 1 пучок
  • Борошно - 2 склянки
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Вершкове масло - 200 грам
м'ясний пиріг з барбарисом - фото крок 1
Телятину нарізаємо шматочками, складаємо в блендер, додаємо барбарис і орегано, сіль і перець - за смаком. Додаємо соєвий соус і оцет. Перекручуємо до однорідної маси. Прибираємо фарш в холодильник.
м'ясний пиріг з барбарисом - фото крок 2
Приготуємо тісто. Просіваємо в ємність борошно, натираємо на тертці заморожене вершкове масло. Перетираємо борошно з маслом, додаємо сметану і молоко. Замішуємо тісто, скачуємо його в кулю і загортаємо в плівку. Кладемо в холодильник на 20 хвилин.
м'ясний пиріг з барбарисом - фото крок 3
Картоплю і цибулю промиваємо, очищаємо. Нарізаємо півкільцями. Кріп подрібнюємо.
м'ясний пиріг з барбарисом - фото крок 4
Змащуємо форму для запікання вершковим маслом. 2/3 тесту розгортаємо і кладемо в форму, зробивши бортики. Перемішуємо фарш з кропом і викладаємо на тісто.
м'ясний пиріг з барбарисом - фото крок 5
Викладаємо шар цибулі, слідом - шар картоплі.
м'ясний пиріг з барбарисом - фото крок 6
З тесту розгортаємо корж і накриваємо пиріг, сформувавши красиві бортики. Змащуємо поверхню збитим жовтком. Випікаємо 1 годину при температурі 200 градусів.
м'ясний пиріг з барбарисом - фото крок 7
Готово.
м'ясний пиріг з барбарисом - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти