Рецепт Плов з барбарисом фото

Плов з барбарисом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

Плов люблять все, але не кожен пробував готувати плов з барбарисом! Завдяки наявності барбарису в плові, страва набуває легку кислинку і чудовий аромат. Плов готують на велику компанію, пробуємо!

Перед вами - простий рецепт приготування плову з барбарисом. Спершу обсмажуємо в казані цибуля, потім додаємо м'ясо і готуємо ще 10-15 хвилин. Засипаємо промитий рис, вливаємо воду і продовжуємо готувати. Через півгодини додайте головку часнику. В кінці кладемо барбарис і морква. Не забудьте взяти з готового плову головку часнику. Хай щастить!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Рис пропарений - 1 штука (упаковка)
  • Сушений барбарис - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Koriandr - За смаком
плов з барбарисом - фото крок 1
Цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо в казан. Готуємо без масла / жиру.
плов з барбарисом - фото крок 2
Середніми кубиками ріжемо свинину і додаємо до цибулі.
плов з барбарисом - фото крок 3
Рис промиваємо і додаємо в казан. Заливаємо зверху воду (в два рази більше, ніж рису з м'ясом), перемішувати не потрібно. Готуємо під кришкою, через півгодини кладемо по центру помиту очищену від верхньої лушпиння головку часнику.
плов з барбарисом - фото крок 4
Для 20 хвилин до закінчення присипаємо плов сушеним барбарисом.
плов з барбарисом - фото крок 5
Додаємо терту моркву. Продовжуємо готувати.
плов з барбарисом - фото крок 6
Блюдо приготувалося! Викидаємо часник і подаємо плов до столу. Смачного!

Схожі рецепти