Плов з барбарисом
(покроковий рецепт з фото)
Плов люблять все, але не кожен пробував готувати плов з барбарисом! Завдяки наявності барбарису в плові, страва набуває легку кислинку і чудовий аромат. Плов готують на велику компанію, пробуємо!
Перед вами - простий рецепт приготування плову з барбарисом. Спершу обсмажуємо в казані цибуля, потім додаємо м'ясо і готуємо ще 10-15 хвилин. Засипаємо промитий рис, вливаємо воду і продовжуємо готувати. Через півгодини додайте головку часнику. В кінці кладемо барбарис і морква. Не забудьте взяти з готового плову головку часнику. Хай щастить!
- Свинина - 1 кілограм
- Рис пропарений - 1 штука (упаковка)
- Сушений барбарис - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Koriandr - За смаком
Цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо в казан. Готуємо без масла / жиру.
Середніми кубиками ріжемо свинину і додаємо до цибулі.
Рис промиваємо і додаємо в казан. Заливаємо зверху воду (в два рази більше, ніж рису з м'ясом), перемішувати не потрібно. Готуємо під кришкою, через півгодини кладемо по центру помиту очищену від верхньої лушпиння головку часнику.
Для 20 хвилин до закінчення присипаємо плов сушеним барбарисом.
Додаємо терту моркву. Продовжуємо готувати.
Блюдо приготувалося! Викидаємо часник і подаємо плов до столу. Смачного!