Рецепт Плов зі свининою і барбарисом фото

Плов зі свининою і барбарисом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Барбарис здатний надавати будь-якої страви незабутній аромат і характерну кислинку. Ось і для плову зі свининою мною були використані ягоди барбарису. Результат перевершив всі очікування!

Опис приготування:

Із зазначеного вище кількості інгредієнтів можна зварити близько 10 порцій феноменально смачного плову. Якщо ви віддаєте перевагу гострі страви, рекомендую додавати в плов більше різноманітних спецій, вроджений koriandra, зіри і червоного перцю. Вдалого приготування!

Дивіться, як приготувати плов зі свининою і барбарисом.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Мал - 1 кілограм
  • Барбарис сушений - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Часник - 1 штука
плов зі свининою і барбарисом - фото крок 1
Дрібно нарізаємо цибулю, перекладаємо його в казан.
плов зі свининою і барбарисом - фото крок 2
Туди ж додаємо порізану кубиками свинину. Обсмажуємо 6-7 хвилин, помішуючи.
плов зі свининою і барбарисом - фото крок 3
Промийте рис і викладіть поверх свинини. Вливаємо чисту воду, рідини має бути в два рази більше, ніж твердих інгредієнтів. Тушкуємо на середньому вогні під кришкою, 30 хвилин. Потім встромляє в рис головку часнику цілком, очищену від верхнього шару лушпиння.
плов зі свининою і барбарисом - фото крок 4
Для 15 хвилин до готовності рису засипаємо барбарис.
плов зі свининою і барбарисом - фото крок 5
Трьом на тертці моркву і викладаємо зверху. Блюдо буде готове, коли звариться рис, ввібрав всю рідину.
плов зі свининою і барбарисом - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти