Рецепт Плов зі свининою і барбарисом фото

Плов зі свининою і барбарисом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

Барбарис здатний надавати будь-якої страви незабутній аромат і характерну кислинку. Ось і для плову зі свининою мною були використані ягоди барбарису. Результат перевершив всі очікування!

Із зазначеного вище кількості інгредієнтів можна зварити близько 10 порцій феноменально смачного плову. Якщо ви віддаєте перевагу гострі страви, рекомендую додавати в плов більше різноманітних спецій, вроджений koriandra, зіри і червоного перцю. Вдалого приготування!

Дивіться, як приготувати плов зі свининою і барбарисом.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Мал - 1 кілограм
  • Барбарис сушений - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Часник - 1 штука
плов зі свининою і барбарисом - фото крок 1
Дрібно нарізаємо цибулю, перекладаємо його в казан.
плов зі свининою і барбарисом - фото крок 2
Туди ж додаємо порізану кубиками свинину. Обсмажуємо 6-7 хвилин, помішуючи.
плов зі свининою і барбарисом - фото крок 3
Промийте рис і викладіть поверх свинини. Вливаємо чисту воду, рідини має бути в два рази більше, ніж твердих інгредієнтів. Тушкуємо на середньому вогні під кришкою, 30 хвилин. Потім встромляє в рис головку часнику цілком, очищену від верхнього шару лушпиння.
плов зі свининою і барбарисом - фото крок 4
Для 15 хвилин до готовності рису засипаємо барбарис.
плов зі свининою і барбарисом - фото крок 5
Трьом на тертці моркву і викладаємо зверху. Блюдо буде готове, коли звариться рис, ввібрав всю рідину.
плов зі свининою і барбарисом - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти