Плов зі свининою і барбарисом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Барбарис здатний надавати будь-якої страви незабутній аромат і характерну кислинку. Ось і для плову зі свининою мною були використані ягоди барбарису. Результат перевершив всі очікування!
Опис приготування:
Із зазначеного вище кількості інгредієнтів можна зварити близько 10 порцій феноменально смачного плову. Якщо ви віддаєте перевагу гострі страви, рекомендую додавати в плов більше різноманітних спецій, вроджений koriandra, зіри і червоного перцю. Вдалого приготування!
Дивіться, як приготувати плов зі свининою і барбарисом.
- Свинина - 1 кілограм
- Мал - 1 кілограм
- Барбарис сушений - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Часник - 1 штука
Дрібно нарізаємо цибулю, перекладаємо його в казан.
Туди ж додаємо порізану кубиками свинину. Обсмажуємо 6-7 хвилин, помішуючи.
Промийте рис і викладіть поверх свинини. Вливаємо чисту воду, рідини має бути в два рази більше, ніж твердих інгредієнтів. Тушкуємо на середньому вогні під кришкою, 30 хвилин. Потім встромляє в рис головку часнику цілком, очищену від верхнього шару лушпиння.
Для 15 хвилин до готовності рису засипаємо барбарис.
Трьом на тертці моркву і викладаємо зверху. Блюдо буде готове, коли звариться рис, ввібрав всю рідину.
Смачного!