Яловичина з цибулею і барбарисом
(покроковий рецепт з фото)
Страви, в яких присутня барбарис, володіють особливим шармом, смаком і ароматом. Ділюся способом, як приготувати яловичину з цибулею і барбарисом на сковороді. Красиве і смачне домашнє страву!
Це дуже просте і доступне блюдо. Можливо, ви не знали, але яловичина дуже добре поєднується саме з барбарисом. На гарнір тут підійде картопляне пюре або макарони. Також не завадить який-небудь салатик зі свіжих овочів. Хай щастить!
- Яловичина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Барбарис - 1 Ст. Ложка
Яловичу вирізку промийте та висушіть. Наріжте її невеликими шматочками.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Обсмажуємо м'ясо до рум'яної. Потім вливаємо склянку води і тушкуємо на повільному вогні до готовності.
Ріпчасту цибулю очищуємо і нарізаємо півкільцями.
Додайте цибулю і барбарис до яловичини. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте і готуйте до золотистого лука.
Смачного!