Рецепт Яловичина з цибулею і барбарисом фото

Яловичина з цибулею і барбарисом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Страви, в яких присутня барбарис, володіють особливим шармом, смаком і ароматом. Ділюся способом, як приготувати яловичину з цибулею і барбарисом на сковороді. Красиве і смачне домашнє страву!

Опис приготування:

Це дуже просте і доступне блюдо. Можливо, ви не знали, але яловичина дуже добре поєднується саме з барбарисом. На гарнір тут підійде картопляне пюре або макарони. Також не завадить який-небудь салатик зі свіжих овочів. Хай щастить!

  • Яловичина - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Барбарис - 1 Ст. Ложка
яловичина з цибулею і барбарисом - фото крок 1
Яловичу вирізку промийте та висушіть. Наріжте її невеликими шматочками.
яловичина з цибулею і барбарисом - фото крок 2
Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Обсмажуємо м'ясо до рум'яної. Потім вливаємо склянку води і тушкуємо на повільному вогні до готовності.
яловичина з цибулею і барбарисом - фото крок 3
Ріпчасту цибулю очищуємо і нарізаємо півкільцями.
яловичина з цибулею і барбарисом - фото крок 4
Додайте цибулю і барбарис до яловичини. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте і готуйте до золотистого лука.
яловичина з цибулею і барбарисом - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти