Баранина, тушкована з барбарисом
(покроковий рецепт з фото)
Тушкуємо апетитну баранину з барбарисом і айвою. Повинен зізнатися, що нічого подібного ви в житті не пробували! Це дуже смачно і настільки насичено, що складно підібрати слова. Рекомендую!
Читайте в рецепті, як приготувати баранину, тушковану з барбарисом. Біжіть на кухню і дивуйте своїх близьких супер-блюдом! На гарнір можу порекомендувати молода картопля або ж просте картопляне пюре. Обов'язково прикрасьте блюдо свіжою зеленню. Хай щастить!
- Баранина - 1 кілограм
- Барбарис - 3 щіпки
- Айва - 1 штука
- Вапно - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - За смаком
- Спеції - За смаком
- Варення кизилове - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 30 мілілітрів
Обробляє баранину на порційні шматочки. Солимо, перчимо і посипаємо спеціями. Також присипаємо подрібненою цибулею і часником, поливаємо соком одного лайма. Ми залишаємо маринуватися 30 хвилин. Розігріваємо в каструлі масло, викладаємо баранину і обсмажуємо на сильному вогні.
М'ясо постійно перевертаємо, щоб прожарка була рівномірною.
Коли м'ясо придбає золотистий відтінок, зменшуємо вогонь і засипаємо барбарис.
Вливаємо 30 мл соєвого соусу. Млоїмо м'ясо на повільному вогні до готовності. У самому кінці додаємо айву, порізану часточками. Тушкуємо ще 10 хвилин.
Перекладаємо баранину на тарілку.
У каструлю з соусом додаємо кизилове варення. Розминаємо ягоди і даємо їм покипіти 5 хвилин.
Повертаємо м'ясо в каструлю і поливаємо соусом зверху. Тушкуємо ще 10 хвилин.
Смачного!