М'ясний пай
(покроковий рецепт з фото)
У перекладі з англійської, пиріг (пиріг) означає просто пиріг. Начинка для пирога може бути найрізноманітніша, пропоную приготувати м'ясний пай.
Пироги в англійській кулінарії мають свої особливі риси. Пай частіше випікають нема на деку, а в спеціально призначеної для цього формі. Тісто може бути бездріжджове, шарувату або листкове, причому розкочується воно досить тонко, а ось присутній в паї може по-різному. У закритому пирозі їм вистилають дно і бортики, після чого окремо роблять кришку, якої і накривають начинку. У відкритому паї начинку не закривають. Є ще один різновид паю, коли начинка викладається відразу в форму і закривається кришкою з тіста, після чого пиріг запікається. Одне незмінно - начинки завжди більше ніж тесту, якому по суті лише відведена роль контейнера.
- Маргарин - 80 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Печериці - 2 штуки
- М'ясо - 300 грам (будь-який, у мене свинина)
- Жовток - 1 штука (для змазування)
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком