М'ясний хліб з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Набридли котлети і потрібно приготувати оригінальне, смачне і нескладне блюдо? Вам знадобиться цей рецепт м'ясного хліба з беконом. Це і м'ясна закуска в холодному вигляді, і смачне гаряче друга страва.
М'ясний хліб з беконом - відмінна альтернатива трохи набридли котлет. Продукти практично ті ж, але страва виходить зовсім іншим, і біля плити не потрібно стояти. Такий хліб можна подавати на святковий стіл в якості закуски, а в гарячому вигляді - з будь-яким гарніром на вечерю для всієї родини. Ну, а як приготувати м'ясний хліб з беконом, я вам розповів і показав в своєму рецепті.
- Фарш - 500 грам (свинячий, або яловичий, або курячий)
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
- Картопляний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук (білий)
- Бекон - 200 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Домашній кетчуп - 1-2 Ст. Ложок
Заливаємо панірувальні сухарі молоком і відставляємо їх на 5 хвилин.
У фарш додаємо яйце, тертий лук, сіль, чорний мелений перець і крохмаль.
Потім додаємо в фарш панірувальні сухарі з молоком і добре вимішуємо його. Перебиваємо блендером, тоді хліб вийде дуже ніжним.
На пергаменті формуємо з фаршу хлібець розміром, як форма, в якій будете його запікати.
І обертаємо тонкими смужками бекону. Зверху бекон змащуємо домашнім кетчупом, але можна обійтися і без нього.
Перекладаємо хліб на пергамент в форму і відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
М'ясний хліб з беконом готовий. Його можна вже подавати на стіл з будь-яким гарніром або остудити і подавати в якості закуски.