М'ясний хліб по-баварськи
(покроковий рецепт з фото)
Коли приходять в голову всякі цікаві плани, потрібно їх обов'язково втілювати в життя! Ось і тепер, вирішила поекспериментувати. Дивіться, як приготувати м'ясний хліб по-баварськи.
М'ясний хліб - цікава вигадка. Підозрюю, що без німців тут не обійшлося. Це вони люблять все фаршироване. Ті ж сосиски і ковбаси - краще, ніж вони, виробників не знайдеш! Хоча це блюдо люблять і в Америці, вважається воно більше європейським. Ось і ми тепер знаємо, як приготувати м'ясний хліб по-баварськи!
- Куряче філе - 600 грам
- Вівсяні пластівці - 150 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир - 150 грам
- Молоко - 100 грам
- Томатний соус - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Куряче філе нарізаємо на шматочки. Беремо м'ясорубку і перемелює курку в фарш. Вівсяні пластівці потрібно залити молоком на 5 хвилин. А поки натремо моркву на тертці і нарубаємо ріпчасту цибулю. Морква, цибуля і вівсяні пластівці в молоці перекладаємо в курячий фарш.
Натираємо сир на тертці. Викладаємо в фарш томатний соус. Це може бути кетчуп або томатна паста. Всипаємо тертий сир. Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо білки з сіллю, перцем і тими спеціями, які ви любите. Змішуємо білки з сиром і фаршем.
Все ретельно перемішуємо. Для випікання м'ясного хліба нам знадобиться форма під випічку. Вистилаємо хлібну форму пергаментним папером. Викладаємо фарш всередину і розрівнюємо. Змащуємо верхівку томатним соусом.
Ставимо випікати в духовку при 180 градусах на 40-50 хвилин до повної готовності. М'ясний хліб повинен гарненько запектися і покритися зверху темною скоринкою. Відразу з форми не виймаємо. Даємо трохи охолонути.
Після нарізаємо м'ясної хліб на шматочки. Можна їсти прямо так, а можна ще й з чимось! Вот такой вот ситний хлібець вийшов!