Рецепт Рулька по-баварськи з темним пивом фото

Рулька по-баварськи з темним пивом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Традиційна страва німецької кухні здатне стати улюбленим у вашій родині. Приготувати рульку по-баварськи нескладно, але потрібно запастися терпінням. Зате потім смачна рулька прикрасить будь-який святковий стіл!

Опис приготування:

Свиняча рулька по-баварськи - це шалено смачне, соковите і ароматне блюдо німецької кухні. Процес приготування рульки тривалий, але зовсім не утомливий для кулінара. Головне - запастися терпінням і необхідними продуктами. А я поділюся з вами одним з рецептів приготування рульки по-баварськи з темним пивом. Результат вас безсумнівно порадує.

  • Свиняча рулька - 2 штуки
  • Темне пиво - 2 L
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Стебла селери - 2-3 штук
  • Гірчиця зернова - 5 Ст. Ложок
  • Сидр яблучний - 1 Склянка
  • Мед - 4-5 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Запашний перець горошком - 3-4 штук
  • Чорний перець горошком - 3-4 штук
  • Кмин - 1-2 Щепоток
  • Гвоздика - 2-3 штук
рулька по-баварськи з темним пивом - фото крок 1
Рульку необхідно добре помити і почистити ножем, якщо є волоски.
рулька по-баварськи з темним пивом - фото крок 2
Чистим овощи (цибуля, морква, часник) і моєму стебла селери.
рулька по-баварськи з темним пивом - фото крок 3
Викладаємо рульку і овочі в каструлю. Додаємо сіль і спеції, заливаємо пивом.
рулька по-баварськи з темним пивом - фото крок 4
Пиво має повністю покрити вміст каструлі. Варимо рульки на невеликому вогні 3 годину.
рулька по-баварськи з темним пивом - фото крок 5
Потім варені рульки необхідно дістати з каструлі, дайте їм час, щоб трохи охолонути.
рулька по-баварськи з темним пивом - фото крок 6
У мисці змішуємо мед, гірчицю, сидр і дрібно нарізаний часник (2 зубчики). У сковороді топимо вершкове масло, виливаємо отриманий соус. Помішуючи, tusim 7 хвилин.
рулька по-баварськи з темним пивом - фото крок 7
З усіх боків змащуємо рульки соусом і відправляємо їх в розігріту до 220 градусів духовку на 25 хвилин.
рулька по-баварськи з темним пивом - фото крок 8
Потім зменшуємо градуси до 190 і готуємо ще 10-15 хвилин. Кожні 10 хвилин поливайте рульки соком і жиром.

Схожі рецепти