Рулька по-баварськи з темним пивом
(покроковий рецепт з фото)
Традиційна страва німецької кухні здатне стати улюбленим у вашій родині. Приготувати рульку по-баварськи нескладно, але потрібно запастися терпінням. Зате потім смачна рулька прикрасить будь-який святковий стіл!
Свиняча рулька по-баварськи - це шалено смачне, соковите і ароматне блюдо німецької кухні. Процес приготування рульки тривалий, але зовсім не утомливий для кулінара. Головне - запастися терпінням і необхідними продуктами. А я поділюся з вами одним з рецептів приготування рульки по-баварськи з темним пивом. Результат вас безсумнівно порадує.
- Свиняча рулька - 2 штуки
- Темне пиво - 2 L
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 5-6 зубчиків
- Стебла селери - 2-3 штук
- Гірчиця зернова - 5 Ст. Ложок
- Сидр яблучний - 1 Склянка
- Мед - 4-5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Запашний перець горошком - 3-4 штук
- Чорний перець горошком - 3-4 штук
- Кмин - 1-2 Щепоток
- Гвоздика - 2-3 штук
Рульку необхідно добре помити і почистити ножем, якщо є волоски.
Чистим овощи (цибуля, морква, часник) і моєму стебла селери.
Викладаємо рульку і овочі в каструлю. Додаємо сіль і спеції, заливаємо пивом.
Пиво має повністю покрити вміст каструлі. Варимо рульки на невеликому вогні 3 годину.
Потім варені рульки необхідно дістати з каструлі, дайте їм час, щоб трохи охолонути.
У мисці змішуємо мед, гірчицю, сидр і дрібно нарізаний часник (2 зубчики). У сковороді топимо вершкове масло, виливаємо отриманий соус. Помішуючи, tusim 7 хвилин.
З усіх боків змащуємо рульки соусом і відправляємо їх в розігріту до 220 градусів духовку на 25 хвилин.
Потім зменшуємо градуси до 190 і готуємо ще 10-15 хвилин. Кожні 10 хвилин поливайте рульки соком і жиром.