Свиняча рулька в пиві по-баварськи
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную знаменитий делікатес німецької кухні, смак якого вражає навіть найвибагливіших гурманів. Хочете насолодитися ним в домашніх умовах? Тоді запам'ятовуйте цей нескладний і дуже класний рецепт.
Хотілося б поділитися з вами ідеєю, як приготувати свинячу рульку в пиві по-баварськи. Рекомендую використовувати в рецепті тільки темне пиво, щоб смак страви був більш насиченим. При варінні, щоб надати рулька аромат, ви можете додавати будь-які овочі, трави і спеції, які вам подобаються. А ось подавати до столу страву можна з традиційною для німецької кухні капустою, картоплею, свіжими овочами та соусом, наприклад.
- Свиняча рулька - 2 кілограма(+ 150 мл)
- Пиво - 2 L
- Овочі - За смаком (морква, селера, часник)
- Спеції - За смаком (лавровий лист, гвоздика, запашний перець, кмин і т.Д.)
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
1. Вимийте рульку, очистіть її при необхідності і викладіть в каструлю відповідного розміру. Залийте темним пивом і поставте на вогонь.
2. Паралельно підготуйте овочі і спеції. Вимийте їх, обсушити і очистіть.
3. Після закипання викладіть їх в каструлю. Додайте сіль і залиште нудитися на мінімальному вогні. В цілому варіть рульку близько 2 годин.
4. Готову рульку дістаньте з пива і трохи остудіть.
5. Щоб вийшла апетитна і смачна скоринка при запіканні, приготуйте соус, з'єднавши мед, гірчицю, соєвий соус і 150 мілілітрів пива. Все ретельно перемішайте.
6. Викладіть рульку в жароміцних форму (в даному випадку вона запікається на подушці з капусти). Змастіть її соусом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
7. У процесі запікання змащуйте рульку соусом кожні 5-7 хвилин. На запікання піде близько 30-40 хвилин. Подавайте до столу з гарніром за смаком, карамелізованими яблуками, журавлиною. Смачного!