Рецепт Свиняча рулька в пиві по-баварськи фото

Свиняча рулька в пиві по-баварськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Пропоную знаменитий делікатес німецької кухні, смак якого вражає навіть найвибагливіших гурманів. Хочете насолодитися ним в домашніх умовах? Тоді запам'ятовуйте цей нескладний і дуже класний рецепт.

Хотілося б поділитися з вами ідеєю, як приготувати свинячу рульку в пиві по-баварськи. Рекомендую використовувати в рецепті тільки темне пиво, щоб смак страви був більш насиченим. При варінні, щоб надати рулька аромат, ви можете додавати будь-які овочі, трави і спеції, які вам подобаються. А ось подавати до столу страву можна з традиційною для німецької кухні капустою, картоплею, свіжими овочами та соусом, наприклад.

  • Свиняча рулька - 2 кілограма(+ 150 мл)
  • Пиво - 2 L
  • Овочі - За смаком (морква, селера, часник)
  • Спеції - За смаком (лавровий лист, гвоздика, запашний перець, кмин і т.Д.)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
свиняча рулька в пиві по-баварськи - фото крок 1
1. Вимийте рульку, очистіть її при необхідності і викладіть в каструлю відповідного розміру. Залийте темним пивом і поставте на вогонь.
свиняча рулька в пиві по-баварськи - фото крок 2
2. Паралельно підготуйте овочі і спеції. Вимийте їх, обсушити і очистіть.
свиняча рулька в пиві по-баварськи - фото крок 3
3. Після закипання викладіть їх в каструлю. Додайте сіль і залиште нудитися на мінімальному вогні. В цілому варіть рульку близько 2 годин.
свиняча рулька в пиві по-баварськи - фото крок 4
4. Готову рульку дістаньте з пива і трохи остудіть.
свиняча рулька в пиві по-баварськи - фото крок 5
5. Щоб вийшла апетитна і смачна скоринка при запіканні, приготуйте соус, з'єднавши мед, гірчицю, соєвий соус і 150 мілілітрів пива. Все ретельно перемішайте.
свиняча рулька в пиві по-баварськи - фото крок 6
6. Викладіть рульку в жароміцних форму (в даному випадку вона запікається на подушці з капусти). Змастіть її соусом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
свиняча рулька в пиві по-баварськи - фото крок 7
7. У процесі запікання змащуйте рульку соусом кожні 5-7 хвилин. На запікання піде близько 30-40 хвилин. Подавайте до столу з гарніром за смаком, карамелізованими яблуками, журавлиною. Смачного!

Схожі рецепти