Рецепт Свиняча рулька в пиві з медом фото

Свиняча рулька в пиві з медом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл
Солодке, Гарячі страви

На святковому столі ефектно виглядає м'ясо цілком: ціла курка, молодий порося та інше. Пропоную рецепт, як приготувати свинячу рульку в пиві з медом. Блюдо прикрасить стіл і порадує смаком.

Приготування такої страви не займе багато сил, Усе, що потрібно, - це добре очистити рульку, засипати її спеціями, настояти і випікати. Ця страва досить економно за вартістю, так що ви зможете порадувати себе і своїх близьких. Свиняча рулька вбере все запахи і смаки прянощів, м'ясо буде не дуже жирним і не пересушеним. Читаємо - і пробуємо приготувати страву самостійно.

  • Рулька - 1 штука(1, 2-1, 5 кілограма)
  • Пиво темне - 0, 5 L
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Перець - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Селера - 1 пучок
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Суміш перців - За смаком
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Сіль - За смаком
свиняча рулька в пиві з медом - фото крок 1
1. Рульку моєму, шкребти і очищаємо. Овочі миємо, очищаємо і нарізаємо. Розміщуємо рульку в велику каструлю, засипаємо усіма приправами, овочами і солимо.
свиняча рулька в пиві з медом - фото крок 2
2. Вливаємо в каструлю половинку пляшки пива і додаємо воду так, щоб та не покривала м'ясо.
свиняча рулька в пиві з медом - фото крок 3
3. Ставимо каструлю з рулькой на маленький вогонь, закриваємо кришкою і залишаємо її на 2 годину. Час від часу заглядаємо в каструлю і поливаємо м'ясо вийшов бульйоном.
свиняча рулька в пиві з медом - фото крок 4
4. Після двох годин на плиті отставляем м'ясо, даємо йому охолонути.
свиняча рулька в пиві з медом - фото крок 5
5. В останньому пиві розводимо мед, перемішуємо і заливаємо сумішшю рульку.
свиняча рулька в пиві з медом - фото крок 6
6. У розігрітий до 220 градусів духовку відправляємо рульку, а через двадцять хвилин зменшуємо температуру до 190-180 градусів. Запікаємо близько сорока хвилин (якщо рулька велика, часу може знадобитися більше), кожні 10 хвилин поливаємо рульку власним соком.

Схожі рецепти