М'ясний хліб по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати м'ясний хліб по-домашньому? Тут я все покажу. Для приготування цієї страви нам необхідно самостійно приготувати м'ясний фарш. Покупної фарш може виявитися занадто рідким.
М'ясний хліб по-домашньому - це блюдо, приготоване з щільного котлетного фаршу, запеченого в духовці єдиним "цеглинкою" . Іншими словами, велика котлета. Після охолодження м'ясної хліб нарізається і подається до столу.
- Яловичина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Курине яйце - 1 штука
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
- Кетчуп - За смаком
- Хліб - 1 скибочку
- Молоко - 3 Ст. Ложки
Для приготування страви візьміть яловичину. Я взяла м'ясо яловичу пашину. Це більш дешевий сорт м'яса. Дуже добре підходить для приготування таких страв і котлет. Перекрутіть м'ясо на м'ясорубці.
На м'ясорубці перекрутити ріпчасту цибулю і часник.
У молоці замочіть хліб. Коли хліб розмокне, відіжміть його і тільки м'якуш перекрутити на м'ясорубці.
Додайте сіль, чорний мелений перець, 1 курине яйце. Можна використовувати інші спеції за смаком або додати до складу фаршу рубану зелень.
Фарш добре вимішайте.
У форму для запікання викладіть м'ясний фарш. Утрамбуйте.
Поверхня фаршу змастіть кетчупом.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Помістіть м'ясної хліб в духовку. Випікайте 1 час. Остиглий м'ясний хліб наріжте на шматочки. Подайте до столу.