Рецепт М'ясний хліб по-домашньому фото

М'ясний хліб по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Яловичина , Яйця
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Випічка , Хліб , Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Як приготувати м'ясний хліб по-домашньому? Тут я все покажу. Для приготування цієї страви нам необхідно самостійно приготувати м'ясний фарш. Покупної фарш може виявитися занадто рідким.

Опис приготування:

М'ясний хліб по-домашньому - це блюдо, приготоване з щільного котлетного фаршу, запеченого в духовці єдиним"цеглинкою" . Іншими словами, велика котлета. Після охолодження м'ясної хліб нарізається і подається до столу.

  • Яловичина - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Курине яйце - 1 штука
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Кетчуп - За смаком
  • Хліб - 1 скибочку
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
м'ясний хліб по-домашньому - фото крок 1
Для приготування страви візьміть яловичину. Я взяла м'ясо яловичу пашину. Це більш дешевий сорт м'яса. Дуже добре підходить для приготування таких страв і котлет. Перекрутіть м'ясо на м'ясорубці.
м'ясний хліб по-домашньому - фото крок 2
На м'ясорубці перекрутити ріпчасту цибулю і часник.
м'ясний хліб по-домашньому - фото крок 3
У молоці замочіть хліб. Коли хліб розмокне, відіжміть його і тільки м'якуш перекрутити на м'ясорубці.
м'ясний хліб по-домашньому - фото крок 4
Додайте сіль, чорний мелений перець, 1 курине яйце. Можна використовувати інші спеції за смаком або додати до складу фаршу рубану зелень.
м'ясний хліб по-домашньому - фото крок 5
Фарш добре вимішайте.
м'ясний хліб по-домашньому - фото крок 6
У форму для запікання викладіть м'ясний фарш. Утрамбуйте.
м'ясний хліб по-домашньому - фото крок 7
Поверхня фаршу змастіть кетчупом.
м'ясний хліб по-домашньому - фото крок 8
Розігрійте духовку до 200 градусів. Помістіть м'ясної хліб в духовку. Випікайте 1 час. Остиглий м'ясний хліб наріжте на шматочки. Подайте до столу.

Схожі рецепти