Рецепт М'ясне рагу фото

М'ясне рагу
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
М'ясо
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

М'ясне рагу - це досить універсальне блюдо. Його можна приготувати з будь-якими овочами і різноманітними спеціями, а також подавати окремо або з улюбленим гарніром.

М'ясне рагу - вельми універсальне блюдо, адже його можна подавати з будь-якими гарнірами.

  • М'ясо - 600-700 грам
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Гриби - 200 грам
  • Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
м'ясне рагу - фото крок 1
1. Рецепт приготування м'ясного рагу досить простий. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо (в даному випадку використовується яловичина).
м'ясне рагу - фото крок 2
2. У сотейник налити трохи рослинного масла і відправити туди м'ясо. Обсмажити до появи скоринки.
м'ясне рагу - фото крок 3
3. Тим часом можна очистити і нарізати невеликими півкільцями цибулини.
м'ясне рагу - фото крок 4
4. Морква вимити, просушити і очистити. Нарізати невеликими брусочками.
м'ясне рагу - фото крок 5
5. Часник очистити і подрібнити (можна натерти на тертці або видавити через прес).
м'ясне рагу - фото крок 6
6. До обсмаженого м'яса додати овочі і смажити ще близько 5-7 хвилин, періодично помішуючи.
м'ясне рагу - фото крок 7
7. За цей час гриби (в даному випадку печериці, але можуть бути й інші) вимити і нарізати невеликими шматочками.
м'ясне рагу - фото крок 8
8. Надіслати гриби до м'яса і смажити близько 10 хвилин.
м'ясне рагу - фото крок 9
9. Тепер можна додати в сотейник томатну пасту. Посолити і поперчити за смаком, додати паприку і при бажанні гострий перець. Влити близько 100 мілілітрів води, довести до кипіння і накрити кришкою. Готується м'ясне рагу в домашніх умовах на мінімальному вогні близько 90 хвилин. Потім блюдо можна подавати до столу з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти