Люля з яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Люля-кебаб є дуже цікавим блюдом. Так що якщо звичайні котлети вам набридли, пропоную вам приготувати люля з яловичини в духовці в домашніх умовах! Дуже оригінально, смачні і соковиті!
Рецепт приготування люля з яловичини в духовці дуже простий. Навіть, як мені здається, простіше, ніж звичайні котлети. Адже там доведеться стояти довго над плитою, обсмажуючи кожну котлету (і страждаючи від стріляючого масла), а тут же - помістили в духовку і забули! До того ж, і виглядає оригінальніше, і набагато смачніше! Так що ось вам мій простий рецепт люля з яловичини в духовці, рекомендую!
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля - 300 грам
- Часник - 4 зубчики
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Koriandr - 2 чайних ложки
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Яловичину пропускаємо через м'ясорубку з часником, цибулею, коріандром і спеціями. Додамо лимонний сік і зелень. Перемішаємо до однорідності, при необхідності ще солимо. Формуємо подобу котлет, і нанизуємо на шпажки. Кладемо на деко.
2. Загортаємо кожен люля-кебаб в фольгу. Відправимо в прогріту духовку на 30-40 хвилин.
3. І ось така краса виходить! Рекомендую подавати разом зі свіжими овочами та зеленню!