Рецепт Люля з яловичини в духовці фото

Люля з яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Кебаб, Страви у фользі

Люля-кебаб є дуже цікавим блюдом. Так що якщо звичайні котлети вам набридли, пропоную вам приготувати люля з яловичини в духовці в домашніх умовах! Дуже оригінально, смачні і соковиті!

Рецепт приготування люля з яловичини в духовці дуже простий. Навіть, як мені здається, простіше, ніж звичайні котлети. Адже там доведеться стояти довго над плитою, обсмажуючи кожну котлету (і страждаючи від стріляючого масла), а тут же - помістили в духовку і забули! До того ж, і виглядає оригінальніше, і набагато смачніше! Так що ось вам мій простий рецепт люля з яловичини в духовці, рекомендую!

  • Яловичина - 600 грам
  • Цибуля - 300 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Koriandr - 2 чайних ложки
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
люля з яловичини в духовці - фото крок 1
1. Яловичину пропускаємо через м'ясорубку з часником, цибулею, коріандром і спеціями. Додамо лимонний сік і зелень. Перемішаємо до однорідності, при необхідності ще солимо. Формуємо подобу котлет, і нанизуємо на шпажки. Кладемо на деко.
люля з яловичини в духовці - фото крок 2
2. Загортаємо кожен люля-кебаб в фольгу. Відправимо в прогріту духовку на 30-40 хвилин.
люля з яловичини в духовці - фото крок 3
3. І ось така краса виходить! Рекомендую подавати разом зі свіжими овочами та зеленню!

Схожі рецепти