Лосось з апельсиновим джемом
(покроковий рецепт з фото)
Лосось з апельсиновим джемом - звучить незвично, оригінально і екзотично, Чи не справедливість? В дійсності, лосось в апельсиновому джемі виходить чарівно м'яким, ніжним і смачним - рекомендую.
Рецепт лосося в апельсиновому джемі:
1. З апельсина вичавлюємо сік і змішуємо його з апельсиновим джемом, гірчицею і соєвим соусом.
2. Лосося нарізаємо на порційні шматочки і кладемо в форму для випікання. Заливаємо приготованим соусом і залишаємо на півгодини - нехай маринується.
3. Духовку розігріваємо до 180 градусів, ставимо в неї нашу рибу, посипану кунжутним насінням (якщо любите). Випікаємо 15 хвилин.
4. Подаємо відразу ж з улюбленим гарніром. Смачного!
- Лосось - 500 грам
- Апельсин - 1 штука
- Апельсиновий джем - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кунжутне насіння - - За смаком
1. З апельсина вичавлюємо сік і змішуємо його з апельсиновим джемом, гірчицею і соєвим соусом.
2. Лосося нарізаємо на порційні шматочки і кладемо в форму для випікання. Заливаємо приготованим соусом і залишаємо на півгодини - нехай маринується.
3. Духовку розігріваємо до 180 градусів, ставимо в неї нашу рибу, посипану кунжутним насінням (якщо любите). Випікаємо 15 хвилин.
4. Подаємо відразу ж з улюбленим гарніром. Смачного!