Рецепт Лосось з апельсиновим джемом фото

Лосось з апельсиновим джемом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти , Фрукти , Апельсин
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 55 хв.

Лосось з апельсиновим джемом - звучить незвично, оригінально і екзотично, Чи не справедливість? В дійсності, лосось в апельсиновому джемі виходить чарівно м'яким, ніжним і смачним - рекомендую.

Опис приготування:

Рецепт лосося в апельсиновому джемі:

1. З апельсина вичавлюємо сік і змішуємо його з апельсиновим джемом, гірчицею і соєвим соусом.

2. Лосося нарізаємо на порційні шматочки і кладемо в форму для випікання. Заливаємо приготованим соусом і залишаємо на півгодини - нехай маринується.

3. Духовку розігріваємо до 180 градусів, ставимо в неї нашу рибу, посипану кунжутним насінням (якщо любите). Випікаємо 15 хвилин.

4. Подаємо відразу ж з улюбленим гарніром. Смачного!


  • Лосось - 500 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Апельсиновий джем - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Кунжутне насіння - - За смаком
Рецепт лосося в апельсиновому джемі:

1. З апельсина вичавлюємо сік і змішуємо його з апельсиновим джемом, гірчицею і соєвим соусом.

2. Лосося нарізаємо на порційні шматочки і кладемо в форму для випікання. Заливаємо приготованим соусом і залишаємо на півгодини - нехай маринується.

3. Духовку розігріваємо до 180 градусів, ставимо в неї нашу рибу, посипану кунжутним насінням (якщо любите). Випікаємо 15 хвилин.

4. Подаємо відразу ж з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти