Рецепт Бісквіт з апельсиновим кремом фото

Бісквіт з апельсиновим кремом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти, Апельсин
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги, Бісквіт

З моркви виходить дуже смачна і солодка випічка, а до неї пропоную рецепт, як приготувати апельсиновий крем для бісквіта. Рецепт дуже оригінальний, побалуйте себе і своїх близьких.

Такий десерт виходить не тільки дуже смачним, але і барвистим, яскравим, з насиченим помаранчевим кольором. У поєднанні з апельсиновим кремом він виходить ароматним і пікантним. Таким десертом ви здивуєте своїх друзів і домочадців, його можна приготувати як в звичайний день, так і на свято.

  • Морква - 2 штуки
  • Апельсин - 1 штука
  • Куркума - 2 грами
  • Яйце - 4 штуки(3 для бісквіта, 1 для крему)
  • Борошно - 125 грам
  • Цукор - 120 грам(65 для бісквіта, 55 для крему)
  • Олія - 45 грам
  • Крохмаль - 15 грам
  • Чорний шоколад - 100 грам
бісквіт з апельсиновим кремом - фото крок 1
1. Морква відварюємо і очищаємо, натираємо на тертці. У миску вбиваємо лише жовтки, розтираємо їх з цукром. Додаємо моркву, kurkumu, борошно. Білки збиваємо до утворення пишної маси, акуратно вводимо їх до решти тесту.
бісквіт з апельсиновим кремом - фото крок 2
2. Форму для випікання присипаємо борошном, перекладаємо в неї тісто, випікаємо при температурі 170 градусів півгодини. Бісквіт готовий, охолоджуємо його і перекладаємо на тарілку.
бісквіт з апельсиновим кремом - фото крок 3
3. Апельсин моєму, витираємо насухо. Знімаємо в нього цедру, видавлюємо сік. У сотейнику змішуємо цедру апельсина, апельсиновий сік і цукор, ставимо все на вогонь і доводимо до кипіння. Як тільки закипіло, прибираємо з вогню.
бісквіт з апельсиновим кремом - фото крок 4
4. Крохмаль розводимо в холодній воді. У миску переливаємо проварений сік, розведений крохмаль, вбиваємо яйце, ставимо в мікрохвильову піч, щоб підігріти, після чого додаємо масло і перемішуємо все до розчинення.
бісквіт з апельсиновим кремом - фото крок 5
5. Готовий крем проціджуємо через сито.
бісквіт з апельсиновим кремом - фото крок 6
6. Морквяний бісквіт змащуємо отриманим кремом, прикрашаємо розплавленим чорним шоколадом і часточкою апельсина. Залишки крему зберігаємо в холодильнику в контейнері з щільно закривається кришкою (до 10 днів).

Схожі рецепти