Лосось у вині на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хочете отримати максимальну користь з готування червоної рибки? Тоді зробіть її за рецептом, як приготувати лосося у вині на сковороді. Вийде соковита, ніжна рибка з приємними ароматом і смаком.
Весь процес займе всього 15-20 хвилин, що залежить від розміру рибки. Подавайте лосося з зеленню і часточкою лимона, можна додати до нього легкий овочевий гарнір. Подавайте лосося відразу після приготування. Можна приготувати таким методом будь-яку червону рибку.
- Філе лосося - 450-650 грам
- Сіль - За смаком
- Вода - 0, 5 склянки
- Біле сухе вино - 0, 5 склянки
- Luk-salotų - 1 штука (можна замінити звичайним ріпчастою цибулею)
- Кріп - 2 штуки
- Петрушка - 1 штука
- Чорний мелений перець - За смаком
- Лимон - 1 штука
1. Промийте рибу і витріть її серветками, приправити сіллю. Почистіть і наріжте тонкими скибочками шалот. Промийте під проточною водою зелень. Влийте вино і воду в глибоку каструлю, покладіть на дно зелень і овочі, доведіть до кипіння на середньому вогні.
2. Покладіть філе лосося на сковороду шкіркою вниз.
3. Накрийте сковороду кришкою, готуйте 5-10 хвилин (в залежності від товщини філе).
4. Подавайте блюдо посипати чорним меленим перцем і прикрашеним двома скибочками лимона.