Рецепт Лосось у вині на сковороді фото

Лосось у вині на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти , Зелень
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Хочете отримати максимальну користь з готування червоної рибки? Тоді зробіть її за рецептом, як приготувати лосося у вині на сковороді. Вийде соковита, ніжна рибка з приємними ароматом і смаком.

Опис приготування:

Весь процес займе всього 15-20 хвилин, що залежить від розміру рибки. Подавайте лосося з зеленню і часточкою лимона, можна додати до нього легкий овочевий гарнір. Подавайте лосося відразу після приготування. Можна приготувати таким методом будь-яку червону рибку.

  • Філе лосося - 450-650 грам
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Біле сухе вино - 0, 5 склянки
  • Luk-salotų - 1 штука (можна замінити звичайним ріпчастою цибулею)
  • Кріп - 2 штуки
  • Петрушка - 1 штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Лимон - 1 штука
лосось у вині на сковороді - фото крок 1
1. Промийте рибу і витріть її серветками, приправити сіллю. Почистіть і наріжте тонкими скибочками шалот. Промийте під проточною водою зелень. Влийте вино і воду в глибоку каструлю, покладіть на дно зелень і овочі, доведіть до кипіння на середньому вогні.
лосось у вині на сковороді - фото крок 2
2. Покладіть філе лосося на сковороду шкіркою вниз.
лосось у вині на сковороді - фото крок 3
3. Накрийте сковороду кришкою, готуйте 5-10 хвилин (в залежності від товщини філе).
лосось у вині на сковороді - фото крок 4
4. Подавайте блюдо посипати чорним меленим перцем і прикрашеним двома скибочками лимона.

Схожі рецепти