Лосось на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Взагалі, лосось називають царською рибок, так як він смачний взагалі в будь-якому вигляді. Але ось при запіканні втрачається соковитість, тому я вам рекомендую дізнатися, як зробити лосось на сковороді смачним і соковитим!
Дуже люблю готувати лосося на сковороді в домашніх умовах, і їсти його на вечерю з овочевим гарніром, - приголомшливо смачно, та ще й досить ситно, а ось калорій - мало! Так що всім жінкам, стежить за своєю фігурою, настійно рекомендую дізнатися, як приготувати лосося на сковороді. А всім іншим же рекомендую не менше, - це і смачно, і корисно, і швидко. Те, що треба!
- Лосось свіжий - 500 грам
- Часник - 2 зубчики
- Гірчиця міцна - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 5 чайних ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
1. Рибу чистимо і нарізаємо порційними шматочками.
2. Тепер солимо, перчим, засипаємо приправами. Заливаємо рослинним маслом зверху, і нехай маринується. Чим довше - тим краще.
3. Викладаємо шматочки рибки разом із залишками масла на товсту сковороду. Смажимо на середньому вогні.
4. Гірчицю змішаємо з подрібненим часником і соєвим соусом. Заливаємо рибу зверху, і коли вже з одного боку стейки підсмажаться, - перевертаємо на іншу, соус так рівномірно розподілиться.
5. От і все! лосось готовий! Пригощайтеся!