Лосось в кунжуті на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, соковита і корисна риба в хрусткою кунжутною скоринці - це блюдо готується дуже просто і дуже швидко. Блюдо виглядає (та й насправді воно таке) дуже апетитно і припаде до смаку всім.
Один з найшвидших способів приготування червоної риби напевно сподобається вам. Смачна і хрустка скоринка з кунжуту, ніжна і соковита риба - подавати її до столу можна з будь-яким гарніром або просто зі свіжими овочами. Рекомендую полити рибку лимонним соком - буде ще смачніше!
- Лосось - 1 скибочку
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Прованські трави - 1 щіпка
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Для приготування нам знадобиться філе лосося без шкіри і кісток.
2. Для маринаду змішуємо оливкову олію, соєвий соус, лимонний сік, перець і прованські трави.
3. І повапниш сумішшю скибочку рибки з усіх боків. Я залишаю хвилин 10-15.
4. Обвалюють скибочку риби з усіх боків в кунжуті.
5. І обсмажуємо з кожного боку буквально по 1 хвилині. Смажимо на вогні більше середнього.
6. І ось така смачна і соковита риба у нас виходить.