Рецепт Смажена в кунжуті риба фото

Смажена в кунжуті риба
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Насіння , Кунжут
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Готуємо для себе улюблених смачну сьомгу в кунжуті - ідеальне блюдо для святкового вечері. З якого боку не підступися, одні корисності. Дивимося і записуємо рецепт смаженої в кунжуті риби!

Опис приготування:

В кунжуті можна смажити різну рибу, головне, щоб кісток не було багато. Можна так смажити пангасіус, НЕК, масляну рибу і т.П.. Для приготування смаженої в кунжуті риби я беру пару стейків сьомги з розрахунку: стейк на людину. Подавати раджу просто з вином і свіжими овочами. Дивимося далі рецепт, як приготувати смажену в кунжуті рибу.

  • Стейк сьомги - 1-2 штук
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Спеції - За смаком
смажена в кунжуті риба - фото крок 1
Рибу промийте, обсушити паперовим рушником. Будемо маринувати її в суміші оливкової олії, лимонного соку і спецій. Можна сміливо додати чебрець, розмарин або просто прованські трави.
смажена в кунжуті риба - фото крок 2
Дайте рибку постояти хвилин 30 в маринаді в холодильнику.
смажена в кунжуті риба - фото крок 3
Потім дістаньте рибку і обваляйте її в борошні.
смажена в кунжуті риба - фото крок 4
У маленькій мисочці збийте куряче яйце. Після борошна умочіть рибку в яєчну масу.
смажена в кунжуті риба - фото крок 5
Також в окрему мисочку висипте кунжут. Наостанок вивалявся рибку в кунжуті. Смажимо її на сильному вогні в невеликій кількості масла.
смажена в кунжуті риба - фото крок 6
Смажена в кунжуті риба не повинна пересушити. Смажте максимум по 5 хвилин з кожного боку. Смачного!

Схожі рецепти