Смажена в кунжуті риба
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо для себе улюблених смачну сьомгу в кунжуті - ідеальне блюдо для святкового вечері. З якого боку не підступися, одні корисності. Дивимося і записуємо рецепт смаженої в кунжуті риби!
В кунжуті можна смажити різну рибу, головне, щоб кісток не було багато. Можна так смажити пангасіус, НЕК, масляну рибу і т.П.. Для приготування смаженої в кунжуті риби я беру пару стейків сьомги з розрахунку: стейк на людину. Подавати раджу просто з вином і свіжими овочами. Дивимося далі рецепт, як приготувати смажену в кунжуті рибу.
- Стейк сьомги - 1-2 штук
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Спеції - За смаком
Рибу промийте, обсушити паперовим рушником. Будемо маринувати її в суміші оливкової олії, лимонного соку і спецій. Можна сміливо додати чебрець, розмарин або просто прованські трави.
Дайте рибку постояти хвилин 30 в маринаді в холодильнику.
Потім дістаньте рибку і обваляйте її в борошні.
У маленькій мисочці збийте куряче яйце. Після борошна умочіть рибку в яєчну масу.
Також в окрему мисочку висипте кунжут. Наостанок вивалявся рибку в кунжуті. Смажимо її на сильному вогні в невеликій кількості масла.
Смажена в кунжуті риба не повинна пересушити. Смажте максимум по 5 хвилин з кожного боку. Смачного!