Курка в кунжуті

Курка в кунжуті
Кількість порцій: 2 Час приготування: 35 хв.
Ніжне куряче м'ясо в кунжуті - це неймовірно смачна страва. Можна подавати його з гарніром з овочів (запечених, на грилі) або в якості закуски. розповім, як приготувати курку в кунжуті.

опис приготування:

Блюдо нагадує популярні нагетси, тільки робиться в кунжутної паніровці. Соус до курки можна подавати окремо або обваляти в ньому готові шматочки. Є блюдо краще теплим. Рекомендую використовувати куряче філе, нарізавши його шматочками, однак можна обсмажити так навіть курячі ніжки, стегна, крильця.

  • Куряча грудка— 450 грам(без шкіри )
  • курячий білок— 1 штука
  • сік імбиру— 1 Чайна ложка
  • сіль, перець— За смаком
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • рисовий оцет— 2 чайних ложки
  • Кунжутну олію— 1 Чайна ложка
  • крохмаль— 2 Ст. ложки
  • підсмажений кунжут— 1 Склянка
  • Зелена цибуля— За смаком(для прикраси)
Курка в кунжуті - фото крок 1 1. Курячі грудки без шкіри наріжте невеликими шматочками. Змішайте курячий білок, сік імбиру, додайте дрібку меленого білого перцю і солі, перемішайте гарненько. Викладіть м'ясо в миску і залийте рідкою сумішшю, перемішайте і залиште на 20 хвилин.

Курка в кунжуті - фото крок 2 2. Тим часом зробіть соус: в сотейник або сковороду налийте соєвий соус, цукор, надішліть на вогонь і доведіть до кипіння. Зніміть з вогню і додайте кунжутне масло, оцет, гарненько розмішайте.

Курка в кунжуті - фото крок 3 3. Дістаньте куряче м'ясо або злийте маринад, додайте крохмаль і перемішайте.

Курка в кунжуті - фото крок 4 4. Додайте підсмажені насіння кунжуту до курки і перемішайте, щоб вони добре прилипли до м'яса.

Курка в кунжуті - фото крок 5 5. Обсмажте курячі шматочки до золотистого кольору на розпеченій сковороді, потім перекладіть в миску і залийте раніше приготовленим соусом.

Курка в кунжуті - фото крок 6 6. Перемішайте все і викладіть в тарілку, прикрасьте дрібно рубаним зеленою цибулею і подавайте.

Схожі рецепти

Смажена в кунжуті риба

Смажена в кунжуті риба

Готуємо для себе улюблених смачну сьомгу в кунжуті — ідеальне блюдо для святкового вечері. З якого боку не підступися, одні корисності. Дивимося і записуємо рецепт смаженої в кунжуті риби! опис приготування: В кунжуті можна смажити різну рибу, головне, щоб кісток не було багато. Можна так смаж...

читати далі
Лосось в кунжуті на подушці з цукіні

Лосось в кунжуті на подушці з цукіні

Рецепт приготування страви «Лосось в кунжуті на подушці з цукіні». У процесі приготування блюдо виходить поживним, легким і дуже смачним. опис приготування: Не тільки з філе лососевих (сьомга, лосось або форель) можна готувати це незвичайне блюдо, а підійде і будь-яка інша велика рибка без дрі...

читати далі
Лосось в кунжуті на сковороді

Лосось в кунжуті на сковороді

смачна, соковита і корисна риба в хрусткою кунжутною скоринці - це блюдо готується дуже просто і дуже швидко. блюдо виглядає (та й насправді воно таке) дуже апетитно і припаде до смаку всім. опис приготування: Один з найшвидших способів приготування червоної риби напевно сподобається вам. Смач...

читати далі
Морські гребінці в кунжуті

Морські гребінці в кунжуті

Дуже простий рецепт приготування морських гребінців. Блюдо виходить в азіатському стилі, легке і ароматне. Ті з вас, хто любить експериментувати на кухні, обов'язково повинні його приготувати. опис приготування: Любителі морепродуктів цінують морські гребінці за трохи солодкуватий ніжний смак....

читати далі
Патисони, консервовані на зиму

Патисони, консервовані на зиму

У вас з'явилися патисони? відмінно! Завжди приємно консервувати улюблені овочі на зиму, а потім відкривати і пригощати рідних та друзів цієї смакотою. Спробуйте, тут немає нічого складного! опис приготування: Як приготувати патисони, консервовані на зиму, в домашніх умовах? Все дуже просто! Ва...

читати далі