Лопатка баранини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Люблю я готувати м'ясо до свят, особливо якщо зробити його так само просто, як і цю лопатку баранини. Ми просто шпігуем м'ясо ароматним розмарином і часником, а далі нехай працює за нас духовка.
Ось дивишся на таке приголомшливе блюдо, і навіть не віриться, що цей рецепт приготування лопатки баранини в духовці так простий і легкий. Адже тут не потрібно нічого заважати, перевертати і так далі, Усе, що нам необхідно зробити, це натерти м'ясо спеціями і сіллю, нашпигувати його часником і розмарином і поставити запікатися. Найближчі 1, 5-2 години можна займатися своїми справами, процес приготування буде відбуватися без вашої участі. А результат, до речі, з цим простим рецептом лопатки баранини в духовці завжди виходить дивовижний. Скільки разів я вже готувала таке мяско, і завжди воно виходило шалено смачним і ароматним - справжній делікатес.
- Лопатка Бараняча - 800-1000 грам
- Часник - 5-6 зубчиків
- Гілочки розмарину - 3-4 штук
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком