Локшина з яловичиною і китайської капустою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі азіатська кухня, обов'язково спробуйте цей простий, швидкий і дуже апетитний варіант ситного основного блюда. Поєднання овочів, локшини і м'яса - це класика:) рекомендую рецепт!
На підготовчий процес у вас піде близько години: це варіння локшини, заморожування м'яса, нарізка овочів. А ось сама жарка займе мінімум часу. Розповім вам, як приготувати локшину з яловичиною і китайської капустою з детальним описом кожного кроку.
- Китайська листова капуста - 1 штука (бок Чой)
- Пекінська капуста - 1/3 штуки
- Яловичина - 200 грам
- Локшина - 200 грам (яєчна або рисова)
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка (рисовий або винний)
- Перець, зелень - За смаком
1. Яловичину відправте в морозилку хвилин на 20, щоб після нарізати її ось такими тонкими смужками. Відваріть локшину відповідно до інструкції.
2. У невеликій мисці з'єднайте коричневий цукор, соєвий соус, оцет, перець і подрібнену зелень (цибуля в даному випадку).
3. Вимийте, обсушити і наріжте капусту.
4. У невеликій мисці збийте яйця. Зберіть всі інгредієнти поруч, на сковороді розігрійте олію.
5. Викладіть подрібнений часник, обсмажуйте 15 секунд. Додайте капусту, обсмажуйте пару хвилин, а потім перекладіть в мисочку.
6. На сковороду тим часом додайте ще трохи олії і викладіть яловичину. Обсмажте з двох сторін і перекладіть до капусти.
7. Додайте ще трохи олії, викладіть локшину і яйця. Перемішайте і обсмажте з хвилинку.
8. Додайте капусту, м'ясо і соус. Перемішайте і млоїте ще буквально 30 секунд. Після зніміть з вогню. Локшина з яловичиною і китайської капустою готова.
Смачного!
Смачного!