Голубці з китайської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Голубці, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ніжними, буквально тануть у роті! Дуже ситний і легку вечерю, виходить багато порцій. Фарш всередині листа салату залишається соковитим. Спробуйте!
Можна трохи обсмажити готові голубці перед подачею для отримання приємною апетитною скоринки. Дуже смачно їсти їх зі сметаною або майонезним соусом. Читайте рецепт, як приготувати голубці з китайської капусти, нижче.
- Капуста пекінська - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука
- Мал - 200 грам
- Фарш м'ясний - 400 грам
Для початку очистіть цибулю, морква, відокремте листи капусти.
Листи потрібно відокремлювати обережно, використовуйте не надто товстий ніж, верхні краї листа дуже легко пошкодити.
Складіть листи один на одного в невелику каструлю з окропом, млоїте їх на слабкому вогні хвилин 10.
Злийте воду з каструлі, почекайте хвилин 10: нехай листя охолонуть, після чого викладіть їх на тарілку.
Наріжте цибулю кубиками, а морква можна натерти на тертці або теж дрібно нарізати. Обсмажте все до золотистого кольору на соняшниковій олії.
Розділіть цибулю з морквою приблизно на дві рівні рівні частини.
Відваріть рис до готовності. У каструлю додайте фарш, рис і половину овочів.
Перемішайте все.
Викладіть на тарілку один лист капусти, розправте, а на нього покладіть трохи начинки.
Поверніть його. Так виконайте з усіма листям капусти.
Викладіть майбутні голубці з китайської капусти в каструлю, зверху покладіть половину залишилися овочів. Наливати 2 склянки води. Тушіте 20 хвилин на слабкому вогні.