Голубці з китайської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Голубці, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ніжними, буквально тануть у роті! Дуже ситний і легку вечерю, виходить багато порцій. Фарш всередині листа салату залишається соковитим. Спробуйте!
Опис приготування:
Можна трохи обсмажити готові голубці перед подачею для отримання приємною апетитною скоринки. Дуже смачно їсти їх зі сметаною або майонезним соусом. Читайте рецепт, як приготувати голубці з китайської капусти, нижче.
- Капуста пекінська - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука
- Мал - 200 грам
- Фарш м'ясний - 400 грам
Для початку очистіть цибулю, морква, відокремте листи капусти.
Листи потрібно відокремлювати обережно, використовуйте не надто товстий ніж, верхні краї листа дуже легко пошкодити.
Складіть листи один на одного в невелику каструлю з окропом, млоїте їх на слабкому вогні хвилин 10.
Злийте воду з каструлі, почекайте хвилин 10: нехай листя охолонуть, після чого викладіть їх на тарілку.
Наріжте цибулю кубиками, а морква можна натерти на тертці або теж дрібно нарізати. Обсмажте все до золотистого кольору на соняшниковій олії.
Розділіть цибулю з морквою приблизно на дві рівні рівні частини.
Відваріть рис до готовності. У каструлю додайте фарш, рис і половину овочів.
Перемішайте все.
Викладіть на тарілку один лист капусти, розправте, а на нього покладіть трохи начинки.
Поверніть його. Так виконайте з усіма листям капусти.
Викладіть майбутні голубці з китайської капусти в каструлю, зверху покладіть половину залишилися овочів. Наливати 2 склянки води. Тушіте 20 хвилин на слабкому вогні.