Рецепт Локшина з фрикадельками фото

Локшина з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Урізноманітнити щоденне меню пропоную дуже цікавим блюдом. Апетитна локшина з фрикадельками в домашніх умовах стане відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. Блюдо"два в одному" !

Опис приготування:

Цей досить простий рецепт локшини з фрикадельками можна при бажанні доповнити овочами або різноманітними спеціями, які додадуть пікантності і аромат соусу. Якщо ви використовуєте локшину твердих сортів, то її бажано попередньо відварити в підсоленій воді хвилини 3.

  • М'ясний фарш - 800 грам
  • Вершкове масло - 3 чайних ложки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Бульйон - 1-1.5 склянки
  • Крем - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Локшина - 400 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
локшина з фрикадельками - фото крок 1
1. Насамперед пропустіть через м'ясорубку м'ясо з цибулею і часником. Додайте сіль, перець, спеції за смаком. З отриманого фаршу сформуйте фрикадельки. На сковороді розтопіть вершкове масло, обсмажте їх на середньому вогні з усіх боків.
локшина з фрикадельками - фото крок 2
2. Зніміть фрикадельки зі сковороди, в масло викладіть борошно. Перемішайте, щоб не утворювалися грудочки, і обсмажте до золотистого кольору.
локшина з фрикадельками - фото крок 3
3. Додайте сметану і бульйон. Доведіть до кипіння. У цей момент в рецепт приготування локшини з фрикадельками можна додати ароматні трави або гострий соус, наприклад.
локшина з фрикадельками - фото крок 4
4. Викладіть назад фрикадельки. Приберіть вогонь до середнього, тушкуйте хвилин 10-15 (в залежності від розміру).
локшина з фрикадельками - фото крок 5
5. Додайте локшину, доведіть блюдо до повної готовності. Перед подачею локшина з фрикадельками в домашніх умовах може бути доповнена свіжою зеленню, тертим сиром або овочами, наприклад.
Смачного!

Схожі рецепти