Локшина з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити щоденне меню пропоную дуже цікавим блюдом. Апетитна локшина з фрикадельками в домашніх умовах стане відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. Блюдо "два в одному"!
Цей досить простий рецепт локшини з фрикадельками можна при бажанні доповнити овочами або різноманітними спеціями, які додадуть пікантності і аромат соусу. Якщо ви використовуєте локшину твердих сортів, то її бажано попередньо відварити в підсоленій воді хвилини 3.
- М'ясний фарш - 800 грам
- Вершкове масло - 3 чайних ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Бульйон - 1-1.5 склянки
- Крем - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Локшина - 400 грам
- Цибулина - 1-2 штук
1. Насамперед пропустіть через м'ясорубку м'ясо з цибулею і часником. Додайте сіль, перець, спеції за смаком. З отриманого фаршу сформуйте фрикадельки. На сковороді розтопіть вершкове масло, обсмажте їх на середньому вогні з усіх боків.
2. Зніміть фрикадельки зі сковороди, в масло викладіть борошно. Перемішайте, щоб не утворювалися грудочки, і обсмажте до золотистого кольору.
3. Додайте сметану і бульйон. Доведіть до кипіння. У цей момент в рецепт приготування локшини з фрикадельками можна додати ароматні трави або гострий соус, наприклад.
4. Викладіть назад фрикадельки. Приберіть вогонь до середнього, тушкуйте хвилин 10-15 (в залежності від розміру).
5. Додайте локшину, доведіть блюдо до повної готовності. Перед подачею локшина з фрикадельками в домашніх умовах може бути доповнена свіжою зеленню, тертим сиром або овочами, наприклад.
Смачного!
Смачного!