Суп (локшина з фрикадельками)
(покроковий рецепт з фото)
Не знаєш, як урізноманітнити звичний раціон? Я допоможу тобі! Сьогодні я розповім, як приготувати суп (локшина з фрикадельками). Супчик вийде дуже ситним, смачним і наваристим. Приступимо!
Ось такий прекрасний супчик ми отримуємо на виході. Суп з локшиною і фрикадельками виходить дуже ситним, ароматним і насиченим. Відмінно підійде на обід і вечерю. Подобається дорослим і діткам.
Фарш для фрикадельок можна взяти з пташиного м'яса, свинини або яловичини.
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Морква, ріпчаста цибуля - по 1 штук
- Локшина - 4-5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2 L
- Зелень (за смаком) - 1 пучок
Приготування починаємо з підготовки основних інгредієнтів.
З м'ясного фаршу формуємо фрикадельки.
Фрикадельки укладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь.
Овочі очищаємо, цибулю дрібно рубаємо, моркву натираємо на тертці і обсмажуємо їх разом на рослинному маслі до м'якості.
Картопля очищаємо і нарізаємо на шматочки.
Нарізаємо дрібно зелень.
Відправляємо в суп картопля і варимо, потім додаємо вермішель. Варимо 15 хвилин. Тепер додаємо в суп засмажку, зелень і сіль, ретельно все перемішуємо.
Варимо до м'якості картоплі. Суп готовий, смачного!