Дієтичний суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і дуже легкий суп з курячими фрикадельками. Він прекрасно підходить на обід для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і фігурою. Готується просто і швидко, а виходить смачно і поживно.
Смачний, яскравий і прозорий суп з курячими фрикадельками прекрасно вгамує голод і дасть вам енергії на довгий час. Такий суп дуже любить моя дочка, яка постійно піклується про свою фігуру. Суп низькокалорійний, готується дуже швидко і дуже легко. Його із задоволенням їдять і дорослі, та діти. А приготувати такий суп дуже легко, переконайтеся в цьому самі: перед вами простий рецепт приготування дієтичного супу з фрикадельками.
- Куряче філе - 300 грам
- Зелений горошок - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля пориста - 1/2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Часник - 1 зубчик (по бажанню)
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
- Рослинна або вершкове масло - 1 Ст. Ложка
Куряче філе подрібнити в блендері або через м'ясорубку разом з половинкою ріпчастої цибулі і зубчиком часнику. Додамо дрібку солі і мускатного горіха, добре перемішати. Можна додати трошки меленого перцю. Очистимо морквину, поріжемо її тонкими пластинками. Білу частину цибулі порею нарізаємо кільцями.
З фаршу формуємо невеличкі кульки-фрикадельки.
Розігріваємо в каструлі, в якій будемо варити суп, олія, злегка обсмажуємо в ньому цибулю з морквою (хвилини 3).
Додаємо в каструлю з обсмаженими овочами літр води і, коли вона закипить, опускаємо фрикадельки. Перемішуємо і варимо хвилин 15.
А тепер додаємо зелений горошок (свіжий або заморожений). Варимо ще 3-4 хвилини і прибираємо суп з плити. Можна додати свіжої зелені - і подаємо до столу.