Гороховий суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як зробити гороховий суп з фрикадельками. Виходить дуже апетитне і ситне блюдо. Красиво виглядає, так що подобається і дорослим, і дітям. Спробуйте, смачно і корисно!
Це дуже простий рецепт горохового супу з фрикадельками. Зроблю тільки кілька уточнень. Якщо фрикадельки готуєте відразу, змішайте фарш зі спеціями і ліпіть кульки. За бажанням можна цибулю подрібнити і змішати з фаршем. Якщо вам подобаються "рум'яні" фрикадельки в супі - обсмажте їх на рослинному маслі. Бажаю удачі!
- Фарш - 300 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука (якщо в фрикадельки додаєте цибулю - тоді 2 цибулини)
- Морква - 1 штука
- Горох - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
1. Горох замочуємо на ніч у холодній воді. Міняємо воду, ставимо на плиту. Коли почне закипати, знімаємо піну і додамо картоплю скибочками. Варимо на маленькому вогні.
2. Цибулю і моркву обсмажити на олії. Якщо хочете суп пожирнее, - фрикадельки з фаршу теж обсмажити.
3. Я фрикадельки не обжаривают. Вони у мене зберігаються замороженими, просто кульки з фаршу. Кидаємо їх у суп, коли горох і картопля майже готові. Варимо до готовності.
4. Суп готовий! Смачного!