Рецепт Локшина вок з куркою фото

Локшина вок з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква , Цибуля , Локшина , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Тут я поділюся своїм улюбленим рецептом корисного і не дуже калорійного блюда. Дивіться, як приготувати локшину вок з куркою і овочами. Соус ідеально поєднує всі інгредієнти між собою.

Опис приготування:

Підготовка овочів і відварювання локшини займе трохи часу, а потім вам залишиться лише прогріти всі інгредієнти і з'єднати їх між собою за допомогою соусу. Готується все це дуже легко і швидко. Спробуйте самі!

  • Локшина - 300 грам
  • Куряча грудка - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Паростки бамбукові - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Терияки - 2 Ст. Ложки
локшина вок з куркою - фото крок 1
Для початку відваром локшину до состояни аль-денте (злегка недовареною), відкинемо її на друшляк, щоб стекла вода.
локшина вок з куркою - фото крок 2
Морква очистимо і поріжемо шматочками (я ріжу тонкими пластинками), цибуля подрібнити, сир також наріжемо пластинками, вимиємо і висушити бамбукові паростки. Обсмажити все овочі на маслі хвилину, потім додамо їх, сир і соус"Теріякі" до локшині.
локшина вок з куркою - фото крок 3
Добре все перемішайте, готуйте на максимальному вогні секунд 40. Потрібно, щоб сир розплавився, а макарони і всі інші інгредієнти перемішалися і просочилися соусом.

Схожі рецепти