Локшина вок зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування локшини вок зі свининою, і я з радістю розповім вам, як зробити це смачне блюдо для всього сімейства в домашніх умовах. Буде смачно, ситно і ароматно, обіцяю!
Розповім вам, як приготувати локшину вок зі свининою. Зовсім східний смак виходить, нічим не поступається будь-яким делікатесів і китайського або тайського ресторану! І вже точно смачніше, ніж фаст-фуд в картонних коробочках. Спробуйте, вам сподобається!
- Локшина - 200 грам
- Свинина - 50 грам
- Бекон - 100 грам
- Кимчи - 210 грам
- Цибуля зелена - 4 штуки(4 стебла)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Олія кунжутна - 1 Ст. Ложка
1. Локшину відварити в окропі до готовності, відкинемо на друшляк і промиємо холодною водою, щоб вона не злипалися.
2. Тим часом на сковорідці вок розжарити масло і соус, додамо подрібнену свинину і бекон, обсмажити. Спеції - за смаком.
3. Поставка потім кимчи, зменшимо вогонь і перемішаємо.
4. Тушкуємо пару хвилин, потім додамо готову локшину і перемішати. На маленькому вогні під кришкою тушкуємо приблизно 4-5 хвилин.
5. При подачі посипаємо подрібненою цибулею. Смачного!