Рецепт Вок з куркою і овочами фото

Вок з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Нещодавно в ресторані спробувала дуже смачна страва - вок з куркою. І вирішила спробувати застосувати вдома. Що вийшло в результаті? зараз побачите. Овочі можна брати будь-які.

Опис приготування:

Хочу поділитися враженнями, як приготувати вок з куркою і овочами. Насправді нічого складного в цьому немає. Готувати на воке - суцільне задоволення. Овочі виходять дуже соковитими і ароматними завдяки низькій площі зіткнення з гарячою поверхнею. Таким чином, велика частина вітамінів залишається в цілості й схоронності

  • Фасоль стручковая - 100 грам
  • Куряче філе - 500 грам
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Соус"Теріякі" - 50 мілілітрів
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
1
У розігрітий вок налийте олію. М'ясо порізати кубиками і обсмажте.
2
У сковороду додайте подрібнений перець, квасоля. Перець чилі і часник дрібно наріжте і теж закиньте в вок.
3
Готуйте 5 хвилин на повільному вогні. Додайте соуси і через 2 хвилини вимикайте.
4
До столу подавайте готову страву з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти