Вок з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно в ресторані спробувала дуже смачна страва - вок з куркою. І вирішила спробувати застосувати вдома. Що вийшло в результаті? зараз побачите. Овочі можна брати будь-які.
Хочу поділитися враженнями, як приготувати вок з куркою і овочами. Насправді нічого складного в цьому немає. Готувати на воке - суцільне задоволення. Овочі виходять дуже соковитими і ароматними завдяки низькій площі зіткнення з гарячою поверхнею. Таким чином, велика частина вітамінів залишається в цілості й схоронності
- Фасоль стручковая - 100 грам
- Куряче філе - 500 грам
- Перець болгарський - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Соус "теріякі" - 50 мілілітрів
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
1
У розігрітий вок налийте олію. М'ясо порізати кубиками і обсмажте.
2
У сковороду додайте подрібнений перець, квасоля. Перець чилі і часник дрібно наріжте і теж закиньте в вок.
3
Готуйте 5 хвилин на повільному вогні. Додайте соуси і через 2 хвилини вимикайте.
4
До столу подавайте готову страву з зеленню. Смачного!