Рецепт Локшина під соусом фото

Локшина під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Яйця, Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Соуси, Соєвий соус

Для любителів гострих і пікантних блюд пропоную вельми простий, але при цьому досить оригінальний рецепт локшини під соусом. Це дуже смачно, ситно і бюджетно.

Цей простий рецепт локшини під соусом хороший тим, що його можна використовувати як в якості гарніру до м'яса, так і в якості самостійного блюда. Гостроту можна регулювати за смаком, а додаткову пікантність додати за допомогою імбиру і часнику, наприклад.

  • Локшина - 300 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Пластівці гострого перцю - За смаком (можна замінити паприкою)
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Гострий томатний соус - За смаком
  • Петрушка - За смаком
локшина під соусом - фото крок 1
1. Насамперед потрібно довести до кипіння воду у великій каструлі. Додати сіль і відправити варитися локшину, згідно з інструкцією на упаковці.
локшина під соусом - фото крок 2
2. На сковороду відправити невеликий шматочок вершкового масла і розтопити його. Всипати пластівці гострого перцю. Можна замість гострого перцю використовувати паприку, що знизить гостроту страви.
локшина під соусом - фото крок 3
3. У невеликій тарілці збити яйце.
локшина під соусом - фото крок 4
4. Вилити його на сковороду і постійно помішувати. Смажити на середньому вогні близько 2-3 хвилин до готовності.
локшина під соусом - фото крок 5
5. Останній етап - це приготування соусу. У невеликій мисці потрібно з'єднати цукор, соєвий соус і гострий томатний соус. При бажанні можна додати трохи подрібнених свіжих помідорів без шкірки. Все як слід перемішати до однорідності.
локшина під соусом - фото крок 6
6. На сковороду до яйця викласти локшину, попередньо відкинувши її на друшляк і слив всю зайву воду. Додати зверху соус і акуратно все перемішати.
локшина під соусом - фото крок 7
7. Сковороду можна зняти з вогню, так як локшина під соусом в домашніх умовах готова. Залишилося тільки вимити й обсушити жменю свіжої петрушки, подрібнити її і посипати зверху. Смачного!

Схожі рецепти