Лобода з gribami
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що приготувати на обід або вечерю в якості різноманітності? Тоді ось вам ідея - простий рецепт киноа з грибами, цибулею і морквою. Просто, смачно, апетитно.
Це нескладний варіант, як приготувати кіноа з грибами, в який можна використовувати не тільки традиційні шампіньйони, але також інші грибочки за смаком. Спеціями ви теж можете урізноманітнити блюдо, зробивши його більш ароматним і пікантним.
- Лобода - 1 Склянка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Гриби - 200 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Горіхи - 50 грам
- Петрушка - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Чебрець - 1 щіпка
1. Підготуйте 2 склянки води або бульйону. Доведіть до кипіння, підсолити трохи і після закипання всипте крупу.
2. Розігрійте на сковороді з високими бортами оливкова олія. Очистіть і подрібніть цибулю. Викладіть на сковороду і обсмажте до прозорості.
3. Очистіть і подрібніть морква. Використовувати в цей простий рецепт киноа з грибами можна також солодкий або гострий перець за смаком. Викладіть на сковороду моркву і подрібнений часник.
4. Додайте щіпку чебрецю і викладіть гриби. Посоліть і поперчіть за смаком. Смажте на середньому вогні до готовності.
5. За цей час звариться крупа.
6. Викладіть її на сковороду. Додайте жменю улюблених горішків і дрібку свіжої зелені. Все перемішайте і через хвилину зніміть з вогню. От і все, киноа з грибами в домашніх умовах можна подавати до столу.