Рецепт Тетраціано з gribami фото

Тетраціано з gribami
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Макарони , Гриби , Горох
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Спагеті
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тетраціні з грибами - це традиційне американське блюдо, яке запікається в духовці. Варіацій такого блюда можна придумати безліч і, щоб дізнатися як це зробити, читайте рецепт!

Опис приготування:

Тетраціні з грибами кардинально відрізняється від звичайної пасти тим, що сама паста готується безпосередньо в соусі, а не вариться у воді, як це зазвичай відбувається. В результаті спагетті вбирають в себе всі аромати соусу і інгредієнтів, що робить її смак більш насиченим. Приготуйте і переконайтеся в цьому самі!

  • Спагеті - 300 грам
  • Зелений горошок - 150 грам (заморожений)
  • Гриби - 350 грам
  • Овочевий бульйон - 500 мілілітрів
  • Рисове молоко - 200 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Базилік - 2 щіпки (сушений)
  • Петрушка - 1 пучок
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 1/4 склянки
  • Раск Панько - 1 Склянка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
тетраціано з gribami - фото крок 1
1. Гриби промийте, почистіть і наріжте пластинками. Обсмажте на оливковій олії разом з видавленим через прес часником, поки не випарується вся рідина.
тетраціано з gribami - фото крок 2
2. Коли рідина випарується, приправити сіллю, поперчіть за смаком і обсмажте гриби до золотистого. Перекладіть в миску.
тетраціано з gribami - фото крок 3
3. Зробіть овочевий бульйон, розчинивши один бульйонний кубик в 500 мілілітрах води.
тетраціано з gribami - фото крок 4
4. На тій же сковороді, де смажили гриби, розтопіть 100 грам вершкового масла і змішайте до однорідної консистенції з борошном.
тетраціано з gribami - фото крок 5
5. Зменшіть вогонь і поступово вводите бульйон, перемішуючи так, щоб не залишалося грудочок.
тетраціано з gribami - фото крок 6
6. Додайте рисове молоко, ретельно перемішайте.
тетраціано з gribami - фото крок 7
7. Додайте сушений базилік, сіль і poperčite. Доведіть отриману суміш до кипіння.
тетраціано з gribami - фото крок 8
8. Коли суміш закипить, додайте спагетті і залиште їх у киплячому соусі на 5 хвилин.
тетраціано з gribami - фото крок 9
9. Викладіть до соусу і макаронів гриби з горошком, при необхідності посоліть і перемішайте. Залиште на плиті ще на пару хвилин.
тетраціано з gribami - фото крок 10
10. Посипте блюдо сухарями панко і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 10 хвилин.
тетраціано з gribami - фото крок 11
11. Через 10 хвилин дістаньте сковороду з духовки і посипте блюдо рубаною петрушкою.
тетраціано з gribami - фото крок 12
12. Подавати гарячим. Смачного!

Схожі рецепти