Тетраціано з gribami
(покроковий рецепт з фото)
Тетраціні з грибами - це традиційне американське блюдо, яке запікається в духовці. Варіацій такого блюда можна придумати безліч і, щоб дізнатися як це зробити, читайте рецепт!
Тетраціні з грибами кардинально відрізняється від звичайної пасти тим, що сама паста готується безпосередньо в соусі, а не вариться у воді, як це зазвичай відбувається. В результаті спагетті вбирають в себе всі аромати соусу і інгредієнтів, що робить її смак більш насиченим. Приготуйте і переконайтеся в цьому самі!
- Спагеті - 300 грам
- Зелений горошок - 150 грам (заморожений)
- Гриби - 350 грам
- Овочевий бульйон - 500 мілілітрів
- Рисове молоко - 200 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Базилік - 2 щіпки (сушений)
- Петрушка - 1 пучок
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 1/4 склянки
- Раск Панько - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
1. Гриби промийте, почистіть і наріжте пластинками. Обсмажте на оливковій олії разом з видавленим через прес часником, поки не випарується вся рідина.
2. Коли рідина випарується, приправити сіллю, поперчіть за смаком і обсмажте гриби до золотистого. Перекладіть в миску.
3. Зробіть овочевий бульйон, розчинивши один бульйонний кубик в 500 мілілітрах води.
4. На тій же сковороді, де смажили гриби, розтопіть 100 грам вершкового масла і змішайте до однорідної консистенції з борошном.
5. Зменшіть вогонь і поступово вводите бульйон, перемішуючи так, щоб не залишалося грудочок.
6. Додайте рисове молоко, ретельно перемішайте.
7. Додайте сушений базилік, сіль і poperčite. Доведіть отриману суміш до кипіння.
8. Коли суміш закипить, додайте спагетті і залиште їх у киплячому соусі на 5 хвилин.
9. Викладіть до соусу і макаронів гриби з горошком, при необхідності посоліть і перемішайте. Залиште на плиті ще на пару хвилин.
10. Посипте блюдо сухарями панко і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 10 хвилин.
11. Через 10 хвилин дістаньте сковороду з духовки і посипте блюдо рубаною петрушкою.
12. Подавати гарячим. Смачного!