Тетраціано з gribami

Тетраціано з gribami
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Тетраціні з грибами - це традиційне американське блюдо, яке запікається в духовці. Варіацій такого блюда можна придумати безліч і, щоб дізнатися як це зробити, читайте рецепт!

опис приготування:

Тетраціні з грибами кардинально відрізняється від звичайної пасти тим, що сама паста готується безпосередньо в соусі, а не вариться у воді, як це зазвичай відбувається. В результаті спагетті вбирають в себе всі аромати соусу і інгредієнтів, що робить її смак більш насиченим. Приготуйте і переконайтеся в цьому самі!

  • спагеті— 300 грам
  • Зелений горошок— 150 грам(заморожений)
  • гриби— 350 грам
  • овочевий бульйон— 500 мілілітрів
  • рисове молоко— 200 мілілітрів
  • часник— 2 зубчики
  • базилік— 2 щіпки(сушений)
  • петрушка— 1 пучок
  • Вершкове масло— 100 грам
  • борошно— 1/4 склянки
  • Раск Панько— 1 Склянка
  • сіль, перець— За смаком
  • Оливкова олія— За смаком
Тетраціано з gribami - фото крок 1 1. гриби промийте, почистіть і наріжте пластинками. Обсмажте на оливковій олії разом з видавленим через прес часником, поки не випарується вся рідина.

Тетраціано з gribami - фото крок 2 2. Коли рідина випарується, приправити сіллю, поперчіть за смаком і обсмажте гриби до золотистого. Перекладіть в миску.

Тетраціано з gribami - фото крок 3 3. Зробіть овочевий бульйон, розчинивши один бульйонний кубик в 500 мілілітрах води.

Тетраціано з gribami - фото крок 4 4. На тій же сковороді, де смажили гриби, розтопіть 100 грам вершкового масла і змішайте до однорідної консистенції з борошном.

Тетраціано з gribami - фото крок 5 5. Зменшіть вогонь і поступово вводите бульйон, перемішуючи так, щоб не залишалося грудочок.

Тетраціано з gribami - фото крок 6 6. Додайте рисове молоко, ретельно перемішайте.

Тетраціано з gribami - фото крок 7 7. Додайте сушений базилік, сіль і poperčite. Доведіть отриману суміш до кипіння.

Тетраціано з gribami - фото крок 8 8. Коли суміш закипить, додайте спагетті і залиште їх у киплячому соусі на 5 хвилин.

Тетраціано з gribami - фото крок 9 9. Викладіть до соусу і макаронів гриби з горошком, при необхідності посоліть і перемішайте. Залиште на плиті ще на пару хвилин.

Тетраціано з gribami - фото крок 10 10. Посипте блюдо сухарями панко і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 10 хвилин.

Тетраціано з gribami - фото крок 11 11. через 10 хвилин дістаньте сковороду з духовки і посипте блюдо рубаною петрушкою.

Тетраціано з gribami - фото крок 12 12. подавати гарячим. Смачного!

Схожі рецепти

Курячий суп з овочами, gribami і pechenkoy

Курячий суп з овочами, gribami і pechenkoy

Наваристий і ароматний суп - відмінне рішення до обіду. Свіжі овочі, гриби і обсмажена куряча печінка роблять смак супу насиченим і яскравим. Спробуйте! опис приготування: Ми рідко варимо супи з печінкою, а даремно. Не кажучи вже про користь цього продукту, дегустація суп — чудовий. Для того, ...

читати далі
Капкейкі з сирним кремом

Капкейкі з сирним кремом

На святковий обід або вечерю пропоную приготувати такі смачні капкейкі. Ми їх будемо готувати просто з кремом. Але можна додавати всередину різні начинки. опис приготування: Приготувати такі тістечка вдома не складе ніяких труднощів. Продукти для приготування використовуються самі звичайні. А ...

читати далі
Сметана будинку

Сметана будинку

Сметану можна не тільки купити, але і зробити самостійно. Це не тільки смачний молочний продукт, але і відмінна основа для випічки, для десерту, для соусу. розповім, як приготувати сметану будинку. опис приготування: Приготування займе не дуже багато часу (близько 1 діб). Потім перекладіть сме...

читати далі
Маннік класичний на кефірі

Маннік класичний на кефірі

Приготування манника не займе багато часу. Пиріг виходить ніжний і делікатний по текстурі. сьогодні розповім, як приготувати маннік класичний на кефірі, що за рецептом робиться без борошна. опис приготування: Існують різні варіанти приготування манного пирога. В якості основи можуть бути викор...

читати далі
Солянка рибна в мультиварці

Солянка рибна в мультиварці

Приготувати солянку рибну в мультиварці не дуже складно. Рибу я беру знатну — осетра або лосося, тому страва виходить чудовим. Рибна солянка незмінно викликає захват моїх гостей! опис приготування: Солянку рибну в мультиварці можна варити з декількох сортів риби. Можна бульйон зварити з декіль...

читати далі