Курячий суп з овочами, gribami і pechenkoy
(покроковий рецепт з фото)
Наваристий і ароматний суп - відмінне рішення до обіду. Свіжі овочі, гриби і обсмажена куряча печінка роблять смак супу насиченим і яскравим. Спробуйте!
Ми рідко варимо супи з печінкою, а даремно. Не кажучи вже про користь цього продукту, дегустація суп - чудовий. Для того, щоб печінка була смачніше, а суп прозоріше, обсмажте попередньо печінку, а вже потім додавайте в суп.
- Курка - 400 грам (супнабор або ніжки)
- Печінка куряча - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки (дрібний)
- Гриби - 200 грам (гливи)
- Селера черешкова - 2 штуки (нетовсті стебла)
- Cukini - 150 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Паприка мелена - 1 Ст. Ложка
- Майоран - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
Поставте варити бульйон з курки. Ближче до готовності м'яса опустіть в суп картопля, нарізаний брусочками, і варіть до його напівготовності. Посоліть і поперчіть за смаком.
Гриби наріжте соломкою і обсмажте з шинкованою цибулею до позолоти. Додайте моркву соломкою і трохи селери, ще трохи обсмажують разом, помішуючи і не дуже зарумянівая.
Додайте нарізаний тонкими брусочками цукіні і прогрійте пару хвилин.
Obzharyte kurinuyu pechenku, нарізану брусочками. Викладіть в суп овочево-грибну піджарку, добре перемішайте. Додайте печінку. Дайте супу закипіти і варіть кілька хвилин.
Додайте прянощі і добре перемішайте. Накрийте кришкою і зніміть з вогню. Дайте супу настоятися хвилин 20.
Подавайте гарячим.