Яєчня з pechenkoy
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам запропонувати дуже цікавий варіант сніданку або навіть обіду - це яєчня з печінкою в домашніх умовах. Готується вона просто і швидко, зате блюдо виходить дуже ситним і смачним. Раджу!
Хочу сказати, що такий рецепт приготування яєчні з печінкою може мати скільки завгодно варіацій, - наприклад, можна гриби замінити баклажанами або кабачками, теж смачно вийде. Або ж додати при смаженні курячої печінки трохи томатної пасти - блюдо буде виглядати ще смачніше! Але я поки що просто розповім, як зробити яєчню з печінкою, а ви вже будете експериментувати, якщо захочете!
- Цибуля - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Гриби - 150 грам
- Куряча печінка - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Часник - 3 зубчики
1. Цибулю і часник ріжемо дрібно і обсмажити на рослинному маслі, поки цибуля не стане прозорим.
2. Тепер додамо гриби. Продовжуємо смажити, поки рідина від грибів не випарується. Солимо і перчимо до смаку.
3. Додаємо курячу печінку, ретельно вимитий і нарізану шматочками. Раджу додати трохи коріандру і соєвого соусу. Чекаємо, поки обжарится.
4. А тепер ще раз все перемішати і вбиваємо яйця. Я зазвичай два яйця трохи збиваю, і заливаю відразу, щоб обсмажити все разом, а одне вбиваю останнім, щоб жовток залишився рідким і вийшла яєчня.
5. Приблизно так виглядає готову страву. Приємного вам апетиту!