Kartoflyaniki з pechenkoy
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше смажених картофляник? Правильну відповідь - kartoflyaniki з pechenkoy! Дозвольте і мені з вами поділитися рецептом картофляник з печінкою.
Для приготування картофляник з печінкою нам знадобиться куряча печінка. Готувати, звичайно, можна і з яловичої, і зі свинячої. Але куряча м'якша і готується швидше. Раджу додати прованських трав або базиліка сушеного в пюре картопляне, для аромату і вкусаю
- Картопля - 400 грам
- Сухарі паніровочні - 1 Склянка
- Яйця - 1 штука
- Базилік - 2 щіпки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Куряча печінка - 300 грам
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
Картоплю відварити в підсоленій воді.
Зробіть з картоплі пюре, додайте яйце і спеції.
Муки слід додати стільки, скільки візьме картопля. Має вийти тісто, щоб лепілось добре.
Картопляне тісто відкладіть в сторону. Займемося начинкою.
Цибулю дрібно поріжте кубиками, а морквину натріть на тертці.
Обсмажте цибулю з морквою до золотистого кольору.
Зажарку з цибулі і моркви поки відставте.
Печінка промийте, видаліть жилки і поріжте на шматочки.
Печінка промийте, видаліть жилки і поріжте на шматочки.
Обсмажте до готовності.
І дрібно поріжте.
З'єднайте печінку з овочами і перемішайте.
Візьміть картопляне тісто, зробіть корж.
Викладіть начинку.
Заліпіть щільно і обваляйте гарненько в сухарях.
Смажте картофляник на розігрітій сковороді в рослинному маслі з двох сторін, до золотистого кольору.
Готові картофляник з печінкою подавати можете зі сметаною. Смачного!