Лобода з bulgurom
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити традиційні гарніри пропоную дуже корисним і смачним блюдом. Хочу запропонувати вам звернути увагу на цей досить простий рецепт, як приготувати кіноа з булгуром.
Кіноа з булгуром в домашніх умовах може бути не тільки класним гарніром, але і інгредієнтом для салату. Розсипчаста і апетитна крупа прекрасно поєднується з овочами, а також з м'ясом птиці. Легка заправка на основі оливкового масла перетворить блюдо в даний смакота. А для дітей ви можете додати цукор, какао, молоко і навіть свіжі ягоди, зробивши корисний і ситний сніданок. Експериментуйте!
- Лобода з bulgurom - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
1. Хочу звернути вашу увагу на те, що крупи часто продаються вже в готовому поєднанні, але при бажанні ви самі можете з'єднати їх в тій пропорції, яка вам більше до смаку.
2. Перше, що передбачає рецепт приготування кіноа з булгуром - це промивання крупи. Викладіть її в друшляк і під проточною водою промийте як слід кілька разів.
3. Після викладіть крупу в каструлю, залийте водою. Надішліть на вогонь і доведіть до кипіння. Підсолити трішки, а потім приберіть вогонь до мінімуму. Залиште варитися хвилин на 6-7.
4. Після зніміть крупу з вогню, накрийте кришкою і по можливості укутайте в що-небудь тепле. Таким чином киноа з булгуром в домашніх умовах буде нудитися і дійде до повної готовності.
5. Ось така розсипчаста і дуже апетитна каша вийде в результаті. Подавайте її до столу гарячою, за бажанням доповнивши соусом або вершковим маслом.
Смачного!
Смачного!