Рецепт Falafely з bulgurom фото

Falafely з bulgurom
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Овочі , Бобові , Крупи , Манна крупа
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Фалафель з булгуром - це одна з варіацій класичного рецепту. І варто зазначити, вельми вдала! Такий фалафель виходить повітряним, розсипчаста, чимось нагадує рисові тюфтельки.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати фалафель з булгуром. Є два головних правила, для приготування ідеального фалафель: НЕ відварювати нут і не додавати в фарш борошна! Співвідношення нуту і булгура регулюйте на свій смак. Петрушку можна замінити на свіжу кінзу. Дуже смачно подавати фалафель в піті або на тарілці зі свіжими овочами.

  • Гайка - 150 грам
  • Манна крупа - 50-60 грам
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Koriandr - За смаком
  • Петрушка - 1/3 пучка
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Склянка (для смаження)
Falafely з bulgurom - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
Falafely з bulgurom - фото крок 2
Гайка падіння на 8 годин. Потім промийте та висушіть.
Falafely з bulgurom - фото крок 3
Булгур варіть на повільному вогні 15-20 хвилин, поки він повністю не вбере воду.
Falafely з bulgurom - фото крок 4
У м'ясорубці подрібніть нут, манна крупа, часник, цибуля і зелень. Додайте за смаком сіль, коріандр і чорний перець.
Falafely з bulgurom - фото крок 5
Зліпити з фаршу кульки розміром з волоський горіх.
Falafely з bulgurom - фото крок 6
Обсмажте фалафель в олії до золотистої скоринки.
Falafely з bulgurom - фото крок 7
Falafely з bulgurom готові, смачного!