Falafely з bulgurom
(покроковий рецепт з фото)
Фалафель з булгуром - це одна з варіацій класичного рецепту. І варто зазначити, вельми вдала! Такий фалафель виходить повітряним, розсипчаста, чимось нагадує рисові тюфтельки.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати фалафель з булгуром. Є два головних правила, для приготування ідеального фалафель: НЕ відварювати нут і не додавати в фарш борошна! Співвідношення нуту і булгура регулюйте на свій смак. Петрушку можна замінити на свіжу кінзу. Дуже смачно подавати фалафель в піті або на тарілці зі свіжими овочами.
- Гайка - 150 грам
- Манна крупа - 50-60 грам
- Цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Koriandr - За смаком
- Петрушка - 1/3 пучка
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Склянка (для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти.
Гайка падіння на 8 годин. Потім промийте та висушіть.
Булгур варіть на повільному вогні 15-20 хвилин, поки він повністю не вбере воду.
У м'ясорубці подрібніть нут, манна крупа, часник, цибуля і зелень. Додайте за смаком сіль, коріандр і чорний перець.
Зліпити з фаршу кульки розміром з волоський горіх.
Обсмажте фалафель в олії до золотистої скоринки.
Falafely з bulgurom готові, смачного!