Рецепт Лобіо з салом фото

Лобіо з салом
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Сьогодні я вам розповім і покажу, як приготувати чудове грузинське блюдо - лобіо з салом. Просте в приготуванні, бюджетне, але дуже ситне і смачне.

Опис приготування:

У Грузії лобіо готується з самими різними продуктами. Якщо потрібно, щоб страва вийшла ситним, в лобіо додають сало. Виходить досить бюджетне, але дуже ситне і смачне блюдо, яке особливо оцінить чоловіча частина населення. Удачі в приготуванні!

  • Квасоля - 300 грам
  • Сало - 100 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Гострий перець мелений - 1, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
лобіо з салом - фото крок 1
Квасолю замочити в холодній воді за 2 години до початку приготування. Потім потрібно змінити воду (півтора літра), додати лавровий лист і сіль.
лобіо з салом - фото крок 2
Готуємо на середньому вогні практично до повної готовності.
лобіо з салом - фото крок 3
Сало нарізаємо на великі шматки і обсмажуємо 3 хвилини на середньому вогні, потім перевертаємо і обсмажуємо ще на 2 хвилини.
лобіо з салом - фото крок 4
Додаємо дрібно нарізану цибулю і гострий перець. Смажимо на середньому вогні, помішуючи, 6-8 хвилин.
лобіо з салом - фото крок 5
Додаємо дрібно нарізаний часник і квасоля. Перемішуємо, готуємо пару хвилин і знімаємо з вогню. Смачного!

Схожі рецепти