Лисички з картоплею смажені 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Гриби лисички дуже смачні, це знають всі, хто хоч раз мав з ними справу. Існує маса рецептів приготування, цих чудових грибів, але моїм улюбленим залишається - смажені лисички з картоплею!
Це простий рецепт приготування лисичок з картоплею смажених. Гриби необхідно обов'язково перебрати і очистити від лісового сміття. До речі, зручно залити лисички на час холодною водою. Тоді важке сміття осяде на дно, а все інше легко вибирається руками. Готову страву подавайте в гарячому вигляді, можна додатково приготувати овочевий салат або залити грибочки свіжою сметаною. Хай щастить! 
- Лісіцкі - 500 грам
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Картопля - 6 штук
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Масло рослинне - За смаком
 

Лисички ретельно миємо й очищаємо від лісового сміття. Потім потрібно відварити гриби в підсоленій воді, на це у вас піде 15-20 хвилин. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до м'якості, потім додайте на сковороду лисички, сіль і poperčite. roza_ker 15 хвилин, постійно помішуючи.

Запросити лисиці zharyatsya, відваріть картоплю в підсоленій воді, з готового картоплі зливаємо воду і додаємо його на сковороду, перемішуємо і смажимо все разом ще 2-3 хвилини.

Все готово! Смачного!