Рецепт Лисички з картоплею смажені фото

Лисички з картоплею смажені
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Картопля , Гриби , Лісіцкі
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Гриби лисички дуже смачні, це знають всі, хто хоч раз мав з ними справу. Існує маса рецептів приготування, цих чудових грибів, але моїм улюбленим залишається - смажені лисички з картоплею!

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування лисичок з картоплею смажених. Гриби необхідно обов'язково перебрати і очистити від лісового сміття. До речі, зручно залити лисички на час холодною водою. Тоді важке сміття осяде на дно, а все інше легко вибирається руками. Готову страву подавайте в гарячому вигляді, можна додатково приготувати овочевий салат або залити грибочки свіжою сметаною. Хай щастить!

  • Лісіцкі - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Картопля - 6 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
лисички з картоплею смажені - фото крок 1
Лисички ретельно миємо й очищаємо від лісового сміття. Потім потрібно відварити гриби в підсоленій воді, на це у вас піде 15-20 хвилин. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до м'якості, потім додайте на сковороду лисички, сіль і poperčite. roza_ker 15 хвилин, постійно помішуючи.
лисички з картоплею смажені - фото крок 2
Запросити лисиці zharyatsya, відваріть картоплю в підсоленій воді, з готового картоплі зливаємо воду і додаємо його на сковороду, перемішуємо і смажимо все разом ще 2-3 хвилини.
лисички з картоплею смажені - фото крок 3
Все готово! Смачного!

Схожі рецепти