Лисички з картоплею смажені
(покроковий рецепт з фото)
Гриби лисички дуже смачні, це знають всі, хто хоч раз мав з ними справу. Існує маса рецептів приготування, цих чудових грибів, але моїм улюбленим залишається - смажені лисички з картоплею!
Це простий рецепт приготування лисичок з картоплею смажених. Гриби необхідно обов'язково перебрати і очистити від лісового сміття. До речі, зручно залити лисички на час холодною водою. Тоді важке сміття осяде на дно, а все інше легко вибирається руками. Готову страву подавайте в гарячому вигляді, можна додатково приготувати овочевий салат або залити грибочки свіжою сметаною. Хай щастить!
- Лісіцкі - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Картопля - 6 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Лисички ретельно миємо й очищаємо від лісового сміття. Потім потрібно відварити гриби в підсоленій воді, на це у вас піде 15-20 хвилин. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до м'якості, потім додайте на сковороду лисички, сіль і poperčite. roza_ker 15 хвилин, постійно помішуючи.
Запросити лисиці zharyatsya, відваріть картоплю в підсоленій воді, з готового картоплі зливаємо воду і додаємо його на сковороду, перемішуємо і смажимо все разом ще 2-3 хвилини.
Все готово! Смачного!