Легке печиво
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям домашньої випічки тут я показую, як приготувати легке печиво. Причому легке воно і в приготуванні, і за текстурою. Це будуть ніжні лимонні печеньки з кремом. Спробуйте!
На свій розсуд прикрашати печеньки можете будь-яким густим кремом, наприклад, сирним. Також підійде кольорова глазур, яка зможе застигнути.
Але треба сказати, що і без крему печеньки прекрасні до чашечки чаю або кави.
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукрова пудра - 240 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сік лимонний - 60 мілілітрів
- Молоко - 1, 5 Ст. Ложки
- Цедра лимону - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 420 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка

Вичавіть сік лимонів, Щоб отримати 60 мл.

Натріть цедру.

Міксером змішайте цукор з маслом, яйця, додайте цедру, сік, молоко, сіль, соду. Всі збийте. В кінці змішайте борошно, замісіть тісто.

Надішліть тісто в холодильник на 30 хвилин. Потім розділіть тісто на кульки, розкладіть на деко і випікайте в нагрітій до 180 градусів духовці 9-10 хвилин.

Я прикрашаю печеньки кремом, приготованим на основі вершкового масла, цукрової пудри і лимонної цедри.

І кондитерської посипкою.