Рецепт Легке печиво фото

Легке печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Яйця, Вершкове масло, Лимон
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Всім любителям домашньої випічки тут я показую, як приготувати легке печиво. Причому легке воно і в приготуванні, і за текстурою. Це будуть ніжні лимонні печеньки з кремом. Спробуйте!

На свій розсуд прикрашати печеньки можете будь-яким густим кремом, наприклад, сирним. Також підійде кольорова глазур, яка зможе застигнути.

Але треба сказати, що і без крему печеньки прекрасні до чашечки чаю або кави.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукрова пудра - 240 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сік лимонний - 60 мілілітрів
  • Молоко - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цедра лимону - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 420 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
легке печиво - фото крок 1
Вичавіть сік лимонів, Щоб отримати 60 мл.
легке печиво - фото крок 2
Натріть цедру.
легке печиво - фото крок 3
Міксером змішайте цукор з маслом, яйця, додайте цедру, сік, молоко, сіль, соду. Всі збийте. В кінці змішайте борошно, замісіть тісто.
легке печиво - фото крок 4
Надішліть тісто в холодильник на 30 хвилин. Потім розділіть тісто на кульки, розкладіть на деко і випікайте в нагрітій до 180 градусів духовці 9-10 хвилин.
легке печиво - фото крок 5
Я прикрашаю печеньки кремом, приготованим на основі вершкового масла, цукрової пудри і лимонної цедри.
легке печиво - фото крок 6
І кондитерської посипкою.

Схожі рецепти