Печиво легке
(покроковий рецепт з фото)
Якщо випічка поки ще не ваш коник чи ні часу довго займатися десертом, пропоную вам рецепт приготування печива легкого і смачного, яке можна обсмажити на сковороді.
В уявленні багатьох, солодка випічка - це довгий процес замішування тіста та випікання, з дотриманням чітких температурних режимів. Даний варіант відрізняється від інших. Цей рецепт приготування печива легкого підійде для новачків на кухні, зайнятих господинь і стане в нагоді, коли гості раптово опинилися на порозі.
- Цукор - 50-70 грам
- Крем - 50 грам
- Борошно - 200-250 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 щіпка
1. Такий нехитрий набір інгредієнтів досить просто знайти на кухні, а значить, печиво легке в домашніх умовах можна приготувати в будь-який момент, коли захочеться побалувати себе солоденьким.
2. Рослинна олія без запаху з'єднати зі сметаною в невеликій мисочці.
3. Вбити яйце і як слід перемішати.
4. Додати цукор за смаком. Можна використовувати коричневий, ванільний або звичайний цукор.
5. Борошно просіяти з розпушувачем і можна додати дрібку кориці. З'єднати обидві маси.
6. Ретельно вимісити тісто, щоб воно було еластичним, м'яким і не липло до рук.
7. Сформувати невеликий рулетик, щоб не було залишків тіста під час вирізання печива.
8. Розрізати його на невеликі шматочки.
9. Тепер їх можна відправити на розігріту сковороду і обсмажити до готовності на середньому вогні. Ось і весь простий рецепт печива легкого, смачного і дуже апетитного.