Рецепт Яловиче легке на сковороді фото

Яловиче легке на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Легке
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Привіт всім! Сьогодні я розповім, як приготувати яловиче легке на сковороді. Блюдо вийде соковитим, ароматним і дуже ніжним. Не будемо втрачати ні хвилини, приступаємо до приготування!

Опис приготування:

Приготування цієї страви не відніме у вас багато часу. Результат приємно вас здивує і ви точно станете готувати яловиче легке набагато частіше, чим раніше. Як гарнір можна приготувати картопляне пюре або макаронні вироби. Блюдо відмінно підійде на вечерю.

  • Яловиче легке - 500 грам
  • Крем - 200 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 6 штук
  • Лавровий лист - 4 штуки
1
Легке гарненько промиваємо під водою, потім заливаємо водою, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Варимо протягом однієї години.
2
Легке охолоджуємо, нарізаємо на скибочки. Ріпчасту цибулю очищуємо, нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого.
3
Додаємо до цибулі нарізані скибочки легкого, вершкове масло і обсмажуємо все разом. Тим часом змішуємо томатну пасту, сметану і зелень до однорідності.
4
Заливаємо соусом легке, додаємо лавровий лист, накриваємо кришкою і тушкуємо все разом протягом 10 хвилин.
5
Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти