Яловиче філе в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Дивно просте блюдо - яловиче філе в томатному соусі - відмінне поєднання м'яса і томата. М'ясо виходить неймовірно ніжним, соковитим і швидко готується. Ділюся найпростішим рецептом!
Рецептів приготування цього чудового блюда безліч, але сьогодні ми зупинимося, мабуть, на найпростішому варіанті тушкованої яловичини в томатному соусі. Для її приготування нам знадобляться всього кілька простих, доступних інгредієнтів і трохи більше години, щоб надати цьому м'ясу ніжний, м'який смак. Повірте, ваші близькі неодмінно оцінять це блюдо і проситимуть готувати його частіше.
- Govяzhьe філе - 500 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 30 грам
- Вода - 50-100 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Підготуйте м'ясо. Промийте, зачистите і наріжте поперек волокон шматочками середнього розміру.
2
Обваляйте яловичину в борошні з усіх боків.
3
Очистіть цибулину і довільно наріжте.
4
Помідори очистіть від шкірки, відправте в чашу блендера, додайте томатну пасту і подрібніть.
5
На сковороді обсмажити цибулю до золотистого стану і перекладіть в тарілку.
6
На тій же сковороді, обсмажте м'ясо до утворення рум'яної хрусткої скоринки.
7
Як тільки яловичина покрилася потрібної нам скоринкою, додайте томатний соус, цибуля, і вода. Вода повинна покрити м'ясо повністю.
8
Зменшіть вогонь і тушкуйте під закритою кришкою протягом 60-80 хвилин.
9
Посоліть і поперчіть м'ясо в кінці готування.
10
Смачного!