Рецепт Яловиче м'ясо фото

Яловиче м'ясо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина, Говяжа вирізка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сьогодні поділюся дуже хорошим рецептом і покажу, як приготувати яловиче м'ясо, тушковане в овочевому соусі з червоним вином і спеціями. Сподіваюся, що це блюдо стане улюбленим на вашому столі.

М'ясо за цим рецептом гаситься з додаванням великої кількості рідких інгредієнтів: бульйону (або води), червоного вина і томатної пасти. Тому шматочки м'яса виходять ніжними, соковитими, а соус - ароматним. Таке м'ясо можна подати з будь-яким гарніром на ваш смак.

  • Яловичина - 700 грам (вирізка)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Бекон - 30 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Вино червоне - 1/2 склянки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон м'ясний або вода - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
яловиче м'ясо - фото крок 1
Філе яловичини обмийте і наріжте однаковими невеликими кубиками. Обваляйте кубики м'яса в просіяного борошна, надлишки борошна струсіть.
яловиче м'ясо - фото крок 2
Всі овочі почистіть і промийте. Морква, стебло селери, цибулину, пучок петрушки, бекон дрібно наріжте і покладіть в товстостінну каструлю, kazanchik або утятницу. Додайте вершкове масло, оливкова олія і обсмажте все на слабкому вогні.
яловиче м'ясо - фото крок 3
Потім покладіть м'ясо, нехай підрум'яниться з усіх боків. Влийте червоне вино і випарити його на сильному вогні. Потім залийте м'ясо приблизно на 2/3 гарячим бульйоном, змішаним з томатною пастою. Додати сіль, поперчіть і тушкуйте півтори години. Якщо в кінці приготування соус буде дуже рідким, випаруйте його на сильному вогні.

Схожі рецепти