Ледачі вареники з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Вареники люблять багато, але часто їх не готують, тому що процес вимагає чимало часу. Пропоную рецепт ледачих вареників з капустою. Часу на їх приготування потрібно менше, а смак той же.
Ледачі вареники приготувати дуже просто. Тісто практично таке ж, як і для звичайних вареників, а тушкована капуста готується теж дуже просто. Тільки ліпити вареники не потрібно. Тісто слід нарізати ромбами і відварити у воді. Після перемішати з капустою. Під час їжі створюється повна ілюзія, що ви їсте звичайні вареники.
- Капуста білокачанна - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 70 мілілітрів (в тісто)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування ледачих вареників.
Моркву і ріпчасту цибулю очистіть, помийте. Лук наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на тертці. Викладіть в сковороду.
Наріжте капусту тонкою соломкою і додайте до цибулі і моркви. Налийте соняшникову олію і 50 мл. Води.
Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте капусту з цибулею і морквою до готовності, періодично перемішуючи. Посоліть і поперчіть за смаком.
У миску насипте борошно, додайте пару пучок солі.
Влийте воду.
Перемішайте борошно, сіль і воду.
Замісити круте, еластичне тісто.
Після розкачайте тісто, якомога тонше.
Наріжте ромбами або квадратами.
Дайте тісту трохи підсохнути протягом 35-40 хвилин.
Потім закип'ятіть воду і викладіть в неї ромби з тіста. Після того, як вони спливуть, варіть їх 5-6 хвилин і діставайте шумівкою. Викладіть на тушковану капусту.
Перемішайте ромби з тіста з тушкованою капустою.
Ледачі вареники з капустою готові. Подавайте до столу в гарячому вигляді.