Ледачі вареники в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Ми це смачне і "дитяче" блюдо звикли називати ледачими варениками, а в Італії - це повноцінний десерт під назвою "ньокки" . Як би блюдо не називалося, а сподобається воно
Ділюся рецептом приготування ледачих вареників в пароварці. Готується блюдо просто, а виходить дуже смачним і ситним. Вашим домочадцям такий сніданок або вечерю повинен обов'язково сподобатися! Спробуйте обов'язково.
- Сир - 400 грам
- Цукор - 200 грам (якщо ви на дієті, зменшите кількість цукру )
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 5-6 Ст. Ложок
1. Ретельно змішаємо сир і яйця. Додамо цукор і борошно, перемішаємо.
2. Замісити тісто, скрутимо з нього джгут. Наріжемо невеликими шматочками.
3. У пароварку налийте воду. У контейнери викладіть вареники. Головне щоб між ними була відстань, щоб в процесі варіння не злиплися. Варимо 20 хвилин.
4. Готово! Подавайте з розтопленим маслом і сметаною!