Рецепт Ледачі вареники в пароварці фото

Ледачі вареники в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Ми це смачне і"дитяче" блюдо звикли називати ледачими варениками, а в Італії - це повноцінний десерт під назвою"Ньокки" . Як би блюдо не називалося, а сподобається воно

Опис приготування:

Ділюся рецептом приготування ледачих вареників в пароварці. Готується блюдо просто, а виходить дуже смачним і ситним. Вашим домочадцям такий сніданок або вечерю повинен обов'язково сподобатися! Спробуйте обов'язково.

  • Сир - 400 грам
  • Цукор - 200 грам (якщо ви на дієті, зменшите кількість цукру )
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 5-6 Ст. Ложок
ледачі вареники в пароварці - фото крок 1
1. Ретельно змішаємо сир і яйця. Додамо цукор і борошно, перемішаємо.
ледачі вареники в пароварці - фото крок 2
2. Замісити тісто, скрутимо з нього джгут. Наріжемо невеликими шматочками.
ледачі вареники в пароварці - фото крок 3
3. У пароварку налийте воду. У контейнери викладіть вареники. Головне щоб між ними була відстань, щоб в процесі варіння не злиплися. Варимо 20 хвилин.
ледачі вареники в пароварці - фото крок 4
4. Готово! Подавайте з розтопленим маслом і сметаною!

Схожі рецепти