Ледачі манти в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами приголомшливо простим рецептом ледачих мантів в пароварці. Виходить багато дуже ситний, соковитих і смачних рулетиков, які і гостям не соромно подати, і домашніх легко здивувати!
Впевнена, вам цей простий рецепт ледачих мантів в пароварці дуже сподобається. Це дійсно прекрасний варіант сімейного обіду або вечері, коли хочеться чимось домочадців приємно здивувати і вразити! Для цього, власне, і розповідаю, як приготувати ледачі манти в пароварці! Ось тільки часу може знадобиться і більше, і менше, стежте за своєю пароваркою!
- Борошно - 350 грам
- Капуста - 500 грам
- Фарш - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 1 За смаком (для обсмажування і змазування)
- Вода - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. У миску просіваємо борошно. По центру вбиваємо яйце, додамо воду і сіль. Починаємо замішувати, поступово вливаючи воду. Має вийти туге, але еластичне тісто. Закриємо плівкою і потримаємо поки в холодильнику.
2. Тим часом займемося начинкою. Фарш поки залишимо розморожувати, а цибуля і капусту дрібно шаткуємо й обсмажуємо на рослинному маслі, трохи посоливши. Залишимо остигати.
3. А тепер ділимо наше тісто на три частини, і з кожної робимо однакові коржі. На першу викладаємо фарш. Солимо, перчим, закриваємо наступної коржем.
4. На другу корж викладаємо шар капусти з цибулею. Закриваємо останньої коржем, і звертаємо в рулет!
5. Такий рулет змажемо з усіх боків маслом, і відправимо в пароварку на 20 хвилин.
6. Готово! Ось такі гарні рулетики в розрізі виходять!